Nejlepší myčka Bosch

43
18.4.12 20:06

Nejlepší myčka Bosch

Dobrý večer, potřebovala bych poradit dobrou myčku Bosch. Moc děkuji. Gabka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.4.12 20:21

Vestavku? Jestli jo tak s panelem nebo bez? Já mám od Bosche všechno, myčka konkrétně SMV50M70EU - vestavka bez panelu, celá schovaná. A :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.4.12 20:27

Super, hned si značím typ. Jak ji máte dlouho, všechno super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.4.12 21:23

Pffffff, no něco po Novým roce.. Všechno OK, je to ten nejnovější letošní model (prej…) Třeba známá má o řadu nižší a bez dispeje, nejde jí tam prej nic nastavit (dávky leštidla, soli atd.), no prostě na prd. Sklinky má zanešený a jakoby špinavý… Já si teda fakt nemůžu na nic stěžovat ;) I leštění atd. super… Jen by se mohla sama vyskládávat :D Jediná výtka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.12 14:57

Můžu mít taky dotaz:-)? dívala jsem se na tu myčku,o které tady píšete a jelikož si budu pořizovat svou první, tak nemám takové zkušenosti:-). to, že má dobu trvání programu 175min mi přijde šíleně dlouho:-). To je nějaká nejdelší doba,nebo se to již nedá nijak upravit? díky za info:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
12.8.19 08:36

Prosím nějakou dobrou duši o informaci, jak je vysoký čelní ovládací panel u vestavné myčky Bosch. Potřebuji vyměnit stávající myčku a ať gůglím, jak chci, tuto informaci jsem nenašla. Chápu, že každý typ může mít ten panel jinak vysoký, ale dle fotek se to nebude nijak závratně lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí