Jaký vysavač psí na chlupy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaký vysavač na chlupy?
Holky potřebovala bych doporučit vysavač, který bude každý den vysávat chlupy a nebude ztrácet po měsíci vysávání výkon. Nejlépe s turbokartáčem a bez sáčkový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám Vorwerk. Je sice sáčkový, ale kupovala jsem ho právě kvůli chlupům a jsem velice spokojená. Vytáhne dokonce rovné krátké chlupy z psí deky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině vorwerk, třeba zná někdo jiný vysavač, který účinně vysaje chlupy, ale já takový jiný neznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
15000 na vysavač nemám
To by ani nestačilo
Ale o cenovém limitu zmínka nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme vorwerk a je báječný. Máme ho z druhé ruky za 7000 Kč a funguje bez problémů…
- Citovat
- Upravit
Přidávám se k dotazu - nemá někdo typ na vysavač, který si poradí se psími chlupy a nestojí 20 tisíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám doma alergika a po dlouhých studiich vysavačů a nakonec jsem zvolila technický vysavač. Sice je velký a hlučný, ale sací výkon bezkonkurenční, navíc má i šamponování (využívám na pohovky) a mokré vysávání = lze naplnit vodou a nepráší tak, protože se prach usazuje na vodní hladině.
Mám levnější, stál mě asi 6tisíc. Hodně jsem četla velmi kladné recenze na vysavače právě okolo 20-40tisíc a to mi za vysavač příjde naprosto zcestná investice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin Ahoj, a jaký typ vysavače tedy máš? Jsme ochotni za něj dát cca 5-7 tisíc, ale víc nám přijde opravdu moc. Nejsme alergici, ale koberce máme prakticky všude a já nemám ráda ten pocit, že nejsou pořádně vyluxované. A to obyč. vysavačem prostě nejsou. Navíc uvažujeme nad pejskem a nechci tu mít chlupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tento a jsme spokojeni
Turbo kartáč super na čalounění.. https://www.alza.cz/…d4493644.htm?o=3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted koukám, že to chcete především na koberce. u tohoto je turbokartáč malí ( na sedačku )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit