Jakým perete práškem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12170
18.7.17 14:53

Jakym perete praskem?

Zdravim holky,
mam otazku, jakym doma perete praskem a perete pradlo zvlast dospele a zvlast decke? Nebo mate i oddeleny kos na spinave pradlo pro deti? :andel:
Diky za odpoved..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
18.7.17 14:57

Pokud to není miminko, ale dítě už kolem 3 let, peru ve stejném prášku, pokud nemá alergii na ten prášek
neperu zvlášť prádlo pro dospělé a pro děti :), třídím na barevné, černé a bílé :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
18.7.17 14:57

Ahoj děti nemám ale peru domácím gelem z jela, sody a kyseliny citronové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
18.7.17 14:58

Zvlášt peru jen pro mimino, jinak používám na praní trim protože nevoní, miminkovský v batoleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.7.17 14:58

Peru ve Formilu z Lidlu nebo Denkmitu z DM. Teď aktuálně mám zrovna dva gely Formil a pro mimino jsem akorát dneska kupovala Batole, protože nic jiného neměli. Nám a dětem peru zvlášť zhruba do 6 měsíců, ale třeba mladšímu synovi jsem prala zvlášť ve Froschi až skoro do 3 let. Je atopik a běžné prostředky zkrátka nesnesl. Koš mám jeden, zvlášť netřídím. Třídila jsem akorát látkové pleny, na které jsem měla zvláštní kýble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.7.17 14:59

Dětem jsem prala zvlášť asi do 3měsíců v dětském prášku. Pak uz normálně jako nám v Arielu. Zvlášť koš na prádlo nemám. Co má chlap pracovní, tak to se pere samotný, jinak moc neresim dětské a naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
18.7.17 15:00

Weisser Riese nebo Ariel, dětem do 4 let v Persil sensitive.

• Citovat
  • Upravit
30556
18.7.17 15:07

Vyrábím si domácí, dcera je atopik, takže to byla nutnost plus dost usetrim, avivaze nepoužívám, nesnáším ty smrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.7.17 15:10

Koš odděleny jsme nikdy neměli, vždy jsem to tridila dokud jsem prala malé zvlast.Ted už Peru asi dva měsíce dokupy máme rok. Pouzivam kapsle Ariel 3v1 jsou super a krásně voní tak už není potřeba aviváž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.7.17 15:17

Peru dohromady a to v Jelenovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
18.7.17 15:17

@Ketris odděleně jsem prala tak do půl roku, pak všechno společně, používám nejčastěji ariel z Německa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.7.17 15:19

Peru vse v persilu sensitive. Když byla doma úplná mimina, tak jsem všechno prala v lovele (i nam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.17 15:27

Nu vzhledem k tomu, že naše má teprve 9,5m, tak mám tři koše na prádlo - jeden na její věcičky, jeden na naše a jeden na domácí prádlo(povlečení, ručníky atp) + mám zvlášť box kam dávám spodní prádlo a vše peru zvlášť. Na malou mám Lovelu a žlučové mýdlo, na zbytek bonux a unstoppables modré kuličky, jednou jsem je zkusila a už se bez nich neobejdu, to prádlo po nich voní dost dobře a hodně dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25
18.7.17 15:27

Delam si vlastni gel na prani (mydlovy sliz), peru v nem vsem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.17 15:39
@Patricia89 píše:
Se jen zeptam. Cemu vadi smichany pradlo? :kytka:
Jeste bych pochopila veci na mimi, ale tolik boxu? By me hejblo :lol:

Nevadí ničemu, ale manžel celý den sedí v dodávce, takže podle toho jsou ponožky apod cítit :lol: já to dělám takhle jen proto, že jsem prostě na tohle puntičkář :mrgreen: pro můj pocit, protože kolikrát bych se jeho ponožek nedotkla ani dvoumetrovou tyčí, takže hodit je k mým letním šatům nějak nedokážu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný