Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim holky,
mam otazku, jakym doma perete praskem a perete pradlo zvlast dospele a zvlast decke? Nebo mate i oddeleny kos na spinave pradlo pro deti? ![]()
Diky za odpoved..
Pokud to není miminko, ale dítě už kolem 3 let, peru ve stejném prášku, pokud nemá alergii na ten prášek
neperu zvlášť prádlo pro dospělé a pro děti
, třídím na barevné, černé a bílé
.
Ahoj děti nemám ale peru domácím gelem z jela, sody a kyseliny citronové ![]()
Zvlášt peru jen pro mimino, jinak používám na praní trim protože nevoní, miminkovský v batoleti
Peru ve Formilu z Lidlu nebo Denkmitu z DM. Teď aktuálně mám zrovna dva gely Formil a pro mimino jsem akorát dneska kupovala Batole, protože nic jiného neměli. Nám a dětem peru zvlášť zhruba do 6 měsíců, ale třeba mladšímu synovi jsem prala zvlášť ve Froschi až skoro do 3 let. Je atopik a běžné prostředky zkrátka nesnesl. Koš mám jeden, zvlášť netřídím. Třídila jsem akorát látkové pleny, na které jsem měla zvláštní kýble.
Dětem jsem prala zvlášť asi do 3měsíců v dětském prášku. Pak uz normálně jako nám v Arielu. Zvlášť koš na prádlo nemám. Co má chlap pracovní, tak to se pere samotný, jinak moc neresim dětské a naše.
Weisser Riese nebo Ariel, dětem do 4 let v Persil sensitive.
Vyrábím si domácí, dcera je atopik, takže to byla nutnost plus dost usetrim, avivaze nepoužívám, nesnáším ty smrady
Koš odděleny jsme nikdy neměli, vždy jsem to tridila dokud jsem prala malé zvlast.Ted už Peru asi dva měsíce dokupy máme rok. Pouzivam kapsle Ariel 3v1 jsou super a krásně voní tak už není potřeba aviváž ![]()
@Ketris odděleně jsem prala tak do půl roku, pak všechno společně, používám nejčastěji ariel z Německa
Peru vse v persilu sensitive. Když byla doma úplná mimina, tak jsem všechno prala v lovele (i nam)
Nu vzhledem k tomu, že naše má teprve 9,5m, tak mám tři koše na prádlo - jeden na její věcičky, jeden na naše a jeden na domácí prádlo(povlečení, ručníky atp) + mám zvlášť box kam dávám spodní prádlo a vše peru zvlášť. Na malou mám Lovelu a žlučové mýdlo, na zbytek bonux a unstoppables modré kuličky, jednou jsem je zkusila a už se bez nich neobejdu, to prádlo po nich voní dost dobře a hodně dlouho ![]()
Delam si vlastni gel na prani (mydlovy sliz), peru v nem vsem ![]()
@Patricia89 píše:
Se jen zeptam. Cemu vadi smichany pradlo?
Jeste bych pochopila veci na mimi, ale tolik boxu? By me hejblo
Nevadí ničemu, ale manžel celý den sedí v dodávce, takže podle toho jsou ponožky apod cítit
já to dělám takhle jen proto, že jsem prostě na tohle puntičkář
pro můj pocit, protože kolikrát bych se jeho ponožek nedotkla ani dvoumetrovou tyčí, takže hodit je k mým letním šatům nějak nedokážu ![]()