Jakým perete práškem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
18.7.17 15:19

Peru vse v persilu sensitive. Když byla doma úplná mimina, tak jsem všechno prala v lovele (i nam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.17 15:27

Nu vzhledem k tomu, že naše má teprve 9,5m, tak mám tři koše na prádlo - jeden na její věcičky, jeden na naše a jeden na domácí prádlo(povlečení, ručníky atp) + mám zvlášť box kam dávám spodní prádlo a vše peru zvlášť. Na malou mám Lovelu a žlučové mýdlo, na zbytek bonux a unstoppables modré kuličky, jednou jsem je zkusila a už se bez nich neobejdu, to prádlo po nich voní dost dobře a hodně dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25
18.7.17 15:27

Delam si vlastni gel na prani (mydlovy sliz), peru v nem vsem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.17 15:39
@Patricia89 píše:
Se jen zeptam. Cemu vadi smichany pradlo? :kytka:
Jeste bych pochopila veci na mimi, ale tolik boxu? By me hejblo :lol:

Nevadí ničemu, ale manžel celý den sedí v dodávce, takže podle toho jsou ponožky apod cítit :lol: já to dělám takhle jen proto, že jsem prostě na tohle puntičkář :mrgreen: pro můj pocit, protože kolikrát bych se jeho ponožek nedotkla ani dvoumetrovou tyčí, takže hodit je k mým letním šatům nějak nedokážu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
18.7.17 15:44
@Patricia89 píše: :lol: :lol: tak to mam taky stesti na chlapa :lol: mymu vuuubec nesmrdi. A taky je ridic :mrgreen:
Tak asi podle toho co nosis. My jsme spis na sportovni vevi. A saty u me nenajdes :mrgreen:

No tak já vzhledem ke své profesi mám dost bluzek, šatů atp :mrgreen: A chlapovi po 16hodinach v uzavřené botě v tomhle horku snad vyzařují nějaký toxický zmetek :mrgreen: takže u nás se každý víkend pere 5 praček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25128
18.7.17 15:52

Od asi půl roku každého dítěte peru v tom, v čem nám. S naším až tak od roka nejmladší (ani nevím proč :) ).
A mám buď Denk Mit z DM nebo Formil z Lidlu. Už leta nekupuju jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.7.17 16:12

2 deti a pouzivam odjakziva Persil i pro hodne male deti…momentálne Persil Megaperls(když jsem prala poprvé detske, zkusila jsem Lovelu a už nikdy více, na prádle zůstaly skvrny),občas za přídavku práškového Vanishe, pokud má detske oblečení skvrny. Přidám jedno máchání navíc a nikdy jsem netridila naše a detske…Peru vse dohromady☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.7.17 16:59

Ja peru v gelu na prani Omnia Bianco a detske nekdy v Omnia nekdy v Batole gelu. Detske peru vetsinou zvlast protoze porad ukypani a spinavi z hriste :lol: ale kdyz peru dospelacke vzdy prihodim I to detske

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
18.7.17 17:05

Vsem peru „bio“ netoxickym praskem, na detske a nase jsem tridila zezacatku par mesicu, pak uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.7.17 17:12

Já Amway, zvlášť jsem prala jen miminkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.7.17 19:10

Peru v Persilu nebo Arielu z Německa nebo Rakouska jak bílé, tak barevné. Dceři zatím peru prádlo zvlášť taky v těchto prášcích a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 20:47

Peru v gelovych kapslich od Arielu z Nemecka a k prasku uz se nevratim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12201
18.7.17 20:48

@ivunak Ja peru taky v Persilu ale sensitive, jelikoz mala ma po klasickem prasku vyrazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
18.7.17 21:29
@Ketris píše:
@ivunak Ja peru taky v Persilu ale sensitive, jelikoz mala ma po klasickem prasku vyrazku :)

To radeji doporucuji ecover zero z drogerie DM nebo jeste lepe Sonett neutral, Persil je strasny hnus, co se slozeni tyce, i sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
19.7.17 01:04

@blumen ale prd. složení persil megaperls Sensitive a Ecover zero je stejný a oba mají ECARF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný