Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHáta_x píše:
Inul, Slalomů je víc druhů: Jané Slalom Pro a (následovník) Jané Slalom limitovaná edice = neotočné sporťáky a je jedno, ze kterého jsou roku. Jané Slalom Reverse = otočný sporťák. V současné době nabízí prodejci nové kolekce jak Slalom limitovaná edice- tedy bývalý Slalom Pro (neotočné) tak Slalom Reverse (otočné)Snad jsem to napsala srozumitelně.
Anooo, díky. Já právě měla zato, že Reverse byl jen rok 2010, ne i 2011. Proto jsem myslela, že ta letošní limitovaná edice je vlastně jediný letošní trojkolkový sporťák:o)inul píše:Háta_x píše:Ano, to jo, ale jaký je ten sporťák 2011 - ten klasický, co není v rámci limitované edice? taky otočný?
Inul, klasický Slalom nemá otočný sporťák. To byl jeden z důvodů, proč jsem ho po měsíci prodala.
Háta_x píše:
Inul, Slalomů je víc druhů: Jané Slalom Pro a (následovník) Jané Slalom limitovaná edice = neotočné sporťáky a je jedno, ze kterého jsou roku. Jané Slalom Reverse = otočný sporťák. V současné době nabízí prodejci nové kolekce jak Slalom limitovaná edice- tedy bývalý Slalom Pro (neotočné) tak Slalom Reverse (otočné)Snad jsem to napsala srozumitelně.
inul píše:Háta_x píše:Ano, to jo, ale jaký je ten sporťák 2011 - ten klasický, co není v rámci limitované edice? taky otočný?
Inul, klasický Slalom nemá otočný sporťák. To byl jeden z důvodů, proč jsem ho po měsíci prodala.
Anooo, díky. Já právě měla zato, že Reverse byl jen rok 2010, ne i 2011. Proto jsem myslela, že ta letošní limitovaná edice je vlastně jediný letošní trojkolkový sporťák:o)