Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chci se zeptat maminek co jezdí se sporťáky od jane bud s trojkolkou nebo čtyřkolkou 2011 vejdou se kočárky do panelákového výtahu takového ještě toho klasického s dvojtýma dveřma? Díky za rady
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, pokud máme na mysli ten stejný výtah, tak trojkolka se tam nevejde, jedině složená.
Mám Slaloma a zatím jsem se do každého výtahu vlezla (i do toho s dvojitýma dveřma) Maximálně jsem zvedala rukojeť, abych se tam vecpala ještě i já
Jela jsem teda zatím jen čtyřmi typy výtahů
Ale mám 2008, ale co si pamatuju tak u 2011 se výrobce vracel i k této konstrukci, ne?
Ano, konstrukce 2011 (po propadáku 2010) je stejná jako 2008 2009. Já chtěla jet u kamarádky, ale nevešla jsem se, ať jsem se štelovala jak jsem chtěla kvůli těm dvířkám
Jinak ale do výtahu bez těch vnitřních dvířek jsem se na šikmo vešla..
konštrukcia jane 2011 je rovnaka ako 2010, ale ty mozno myslis tu limitovanu ediciu 2011, tak ta je asi 2009
Aha, to asi myslím. Viděla jsem tedy jenom tu limitovanou. A u té klasické je taky ten sporťák otočný jako u 2010?
Se Slalomem Pro (2008 a 2009) i Slalomem Reverse (2010) jsem vždycky se všude vešla. Když ne na délku, pootočila jsem kočár na koso a/nebo zvedla madlo. I do panelákového výtahu, kterému nějaký chytrák vymyslel ještě dovnitř shrnovací dveře.
Háta_x píše:
Se Slalomem Pro (2008 a 2009) i Slalomem Reverse (2010) jsem vždycky se všude vešla. Když ne na délku, pootočila jsem kočár na koso a/nebo zvedla madlo. I do panelákového výtahu, kterému nějaký chytrák vymyslel ještě dovnitř shrnovací dveře.
Inul, klasický Slalom nemá otočný sporťák. To byl jeden z důvodů, proč jsem ho po měsíci prodala.
Háta_x píše:
Inul, klasický Slalom nemá otočný sporťák. To byl jeden z důvodů, proč jsem ho po měsíci prodala.
Ano, to jo, ale jaký je ten sporťák 2011 - ten klasický, co není v rámci limitované edice? taky otočný?
Ja mam teda uz Slaloma 2007 a nebo mozna 2008, to uz si nepamatuju ![]()
Vejdu se uplne vsude, i do pidi vytahu s otviracima dverma a shrnovacima dverma, i kdyz nevim jak ![]()
Ale nejak podobne, jak to tu bylo popisovano, nadzvednu madlo, stojim nasikmo a mackam se.. ![]()
Jeste upresnim, mam Jane Slalom Pro trojkolku.. Tenkrat se nic neotacelo, proste dite jede po smeru a v pohode
takze nevim, jaky tam je rozdil ve velikosti s tim otocnym ![]()
ano je to presne ten isty ako 2010, teda otocny, zmenili sa len farby potahov
Tina129 píše:
ano je to presne ten isty ako 2010, teda otocny, zmenili sa len farby potahov
Aha díky:o)
Inul, Slalomů je víc druhů: Jané Slalom Pro a (následovník) Jané Slalom limitovaná edice = neotočné sporťáky a je jedno, ze kterého jsou roku. Jané Slalom Reverse = otočný sporťák. V současné době nabízí prodejci nové kolekce jak Slalom limitovaná edice- tedy bývalý Slalom Pro (neotočné) tak Slalom Reverse (otočné)
Snad jsem to napsala srozumitelně.
inul píše:Háta_x píše:Ano, to jo, ale jaký je ten sporťák 2011 - ten klasický, co není v rámci limitované edice? taky otočný?