Jané - skejt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
3.12.13 14:31

jane - skejt

Holky, umely by jste mi poradit. Koupila jsem kocarek jane sportak a k nemu zvlast korbu. Ted bych chtela dokoupit skejt jenze kocarek je z bazaru a nevim presny tip. Jestli jane slalom a co dal? Ted jsem nasla na bazarku levny skejt ale pan pise ze pasuje na jane slalom pro a nebo nomad. Ja myslela ze vsechny podvozky jsou stejne a ze skejt bude pasovat… kdyz on tam ale pise ten model na ktery to pasuje tak nevim? Poradite? Na kocaru jsem nikde nenasla napsany tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10468
3.12.13 14:38

Hoď fotku kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.12.13 14:45

Ano, pošli foto kočárku. Jinak já mám jané slalom pro i skejt pro syna a perfektní věc to je, když chceme někam rychle popojet, naskočí a frčíme. Teď už teda lítá na motorce hlavně, tak skejt už moc nevyužíváme, ale byla to dobrá koupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.12.13 14:53

Foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.12.13 14:57

Tak je to fuk, jestli je to jane slalom, jane slalom pro nebo jané nomád, všechny jsou stejné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.12.13 16:51

Tak to mě také zajímá, akorát jsem se chystala to zjišťovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.12.13 20:31

Ano tak uz jsem na to přišla… pré jak je to trojkolka tak je to vždy jané slalom pro… ony Janéčka měly jen trojkolky slalom pro.. a navíc jsem asi slepá jak patrona… na kočaru je to napsaný, docela velikým písmem a já to uplně přehlídla a študovala jsem tam všemožný malý blešky… no asi ta mateřská demence :think: a už jsem ho objednala.. díky za doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí