Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, umely by jste mi poradit. Koupila jsem kocarek jane sportak a k nemu zvlast korbu. Ted bych chtela dokoupit skejt jenze kocarek je z bazaru a nevim presny tip. Jestli jane slalom a co dal? Ted jsem nasla na bazarku levny skejt ale pan pise ze pasuje na jane slalom pro a nebo nomad. Ja myslela ze vsechny podvozky jsou stejne a ze skejt bude pasovat… kdyz on tam ale pise ten model na ktery to pasuje tak nevim? Poradite? Na kocaru jsem nikde nenasla napsany tip…
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAno, pošli foto kočárku. Jinak já mám jané slalom pro i skejt pro syna a perfektní věc to je, když chceme někam rychle popojet, naskočí a frčíme. Teď už teda lítá na motorce hlavně, tak skejt už moc nevyužíváme, ale byla to dobrá koupě
Tak je to fuk, jestli je to jane slalom, jane slalom pro nebo jané nomád, všechny jsou stejné ![]()
Ano tak uz jsem na to přišla… pré jak je to trojkolka tak je to vždy jané slalom pro… ony Janéčka měly jen trojkolky slalom pro.. a navíc jsem asi slepá jak patrona… na kočaru je to napsaný, docela velikým písmem a já to uplně přehlídla a študovala jsem tam všemožný malý blešky… no asi ta mateřská demence
a už jsem ho objednala.. díky za doporučení