Jané Slalom Pro - bez korbičky - poraďte

26
6.12.05 08:31

Jané Slalom Pro - bez korbičky - poraďte

Ahoj všem,

prosím můžete mi poradit?
Máme autosedačku Jané Rebel Pro, teď jsme se byli podívat na kočárek Jané Slalom Pro - sporťák bez korbičky. Chci se zeptat, myslíte, že můžu mít mrňouse v tomhle sportovním kočárku - v tašce? Nechce se mi zbytečně kupovat korbička, dívala jsem se na ni a je dost malá, takže si říkám, že jí za 6 měsíců potřebovat nebudu, tak jestli není fakt lepší ta taška a pak z toho bude fusak. Jenže… neuvidím na miminko, protože Slalom Pro nemá přetáčecí rukojeť… a tudíž bych na něj koukala jen přes boudičku. Prosím, jestli máte někdo zkušenosti, napište.
Moc díky

Martina a Obřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.12.05 16:44

Ahoj, řešila jsem ten samý problém. Ve výsledku jsme koupili i korbičku, protože taška nebyla od stejné značky. (Muselo by se to kombinovat od jiné značky - bez atestu). A koukání na miminko jen
přes okénko se mi nezdálo nejvhodnější. Korba opravdu není z největších,
ale nám už budou 4 měsíce. Snad přežijeme i zimu. :D
Ivča + Maty

• Citovat
  • Upravit
26
7.12.05 08:56

Ahoj, díky za odpověď. Včera jsem se na něj zase byla podívat a asi neodolám a koupím ho. Trošku mi vadí, že u tříkolek není přehazovací rukojeť, protože myslím, že nějaká výhoda v tom určitě je. Jinak my bychom tašku koupili originál a ohledně toho okénka… vím, tak nic moc, a když je to první, tak se na něj určitě nebudu moc vynadívat.. no nevím, koukám furt na net, jestli něco někde seženu. Kočárků je moc, ale buď nemá zatáčecí kolečka nebo přehazovací rukojeť… jestli já nebudu spíš rozmazlená…;0)
Můžu se zeptat… jak se jmenuje.. Maty…? My chceme dát tomu našemu pokladu jméno Matyáš a teprve teď jsem zjistila, že není vůbec v kalendáři, takže to asi budu muset na matriku… ;0(
Pa, Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.12.05 22:56

jméno Matyas

Matyáš je v kalendari - 24.02. je to varianta jména Matej a urcite neni nutne kvuli tomuto jmenu bezet na matriku.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.12.05 13:16

To jsem právě nechtěla. Chceme Matyáš, znám spoustu lidí co se takhle jmenujou a mají to přesně takhle napsané, tak nevím.. ;0(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.12.05 13:33

Já se ještě vracím k tomu kočárku. Přehazovací rukojet není u žádné tříkolky ale dá se to řešit slunečníkem. Já to mám taky tak. S tou taškou by to vozit šlo, jen musí mít pevné dno. U Jané se totiž dá sporťák dát do vodorovné polohy.Kamarádka ve sporťáku vozila mimčo už od 4,5 měcíce po dohodě s doktorkou. Ta korbička je opravdu na chvilku, ale já ji mám. Celý set se dá koupit už za 19.000,– (korbička, autosedačka, sporťák )

Gejby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.12.05 14:19

Ahoj,
korbička je mrňavá - pokud čekáš v zimě, pak to jde, protože se mimi vejde i ve fusaku a v létě taky, když jezdí jen v bodíčku, ale pokud v létě, tak jede mimi nebo fusak :-) Nám vydržela půl roku a to je Honzík obřík - 11 měs 12 kg a 85 cm. Byla super, vůbec do ní nefouká, dá se v ní mimi kamkoli odnést i převézt, když je tou kousek, je polohovací uvnitř - když chtěl v půlroce koukat. Novou bych ale nekupovala. Prodávají se jeté za 2 - 3 tisíce. Nedá se zničit. Když ji seženeš za dva táci, pak ji za tu cenu zase prodáš a mimi bude v teplíčku a na rovině. Bez korby bych ten kočár nekoupila, děsně do něj fouká. Já v něm vozím ročního Honzíka- má beránkový fusak, nánožník a teplou kombinézu a stejně si to nedovedu představit ve větru. Druhej kočár chci jen s otáčecí rukojetí. Jané bylo děsný v létě kvůli slunci, praží do něj furt a ze všech stran. Jo a slunečník nekupuj, vůbec nedrží, neznám nikoho, komu by se osvědčil. Jinak si ale na jané nestěžuji, bez poruch, lehký…
Tak dobře pořiď
Pihule + Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.12.05 14:31

Chcem sa spýtať mamičiek, ktoré používajú Jané Slalom ako sporťák - vadí hodne, že sa nedá otočiť korba? Myslím jednak kvôli kontaktu s dieťaťom, a jednak kvôli vetru. Ďakujem, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.12.05 14:35

Ahoj Marty,

my máme také Jané Winter s korbičkou Slalom a autosedačkou Rebel. Nemáme to Pro a myslím, že Pro přes inzerát ještě neseženeš, protože je v obchodě teprve od září t.r. Tuším… Jestli chceš jen ušetřit, tak se dá určitě koupit ta kolekce bez Pro a to tě vyjde levněji. Je výběhová.

My jsme si korbičku koupili, i když je fakt, že nám vydržela necelého půl roku a teď už Aleš jezdí ve sporťáku. Malé miminko bych radši ve sporťáku, kde bych na něj neviděla nevozila.. Kamarádka měla jen sporťák bez korby, ale bylo to Quinny a tam se dá otočit ten sporťák, takže se na miminko vidí. V téhle variantě bych do toho možná šla.. U Jané ale ne..
Navíc Aleš se narodil v dubnu, takže přes léto ve sporťáku si myslím, že je to lepší než přes zimu u miminka. Takže záleží i kdy se ti má miminko narodit.

S korbičkou jsem jinak bylo hooodně spokojená. Hodně jsme ji hlavně ze začátku využívali jako autosedačku. Přišlo mi to mnohem lepší než normální autosedačka. Takže i z tohoto důvodu, pokud cestujete autem bych na tvém místě byla pro to korbu koupit.

Snad budeš spokojená, já jsem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.12.05 16:56

díky za radu, rodit budeme kolem 23 dubna 06. Takže skoro na léto, tak furt nevím. Blbý je, že už autosedačku máme - Jané Rebel Pro, dostaneme ji k vánocům, vlastně mrňous… Tak proto se mi zdá nevýhodné kupovat zvlášť sporťák s korbou… říkám si, že bychom to přes to léto zvládli s taškou - jinak taška má pevné dno, pak z ní jde fusak…;0)

Martina a Obřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4