Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jané slalom pro nebo casuplay s4?
maminky pro a proti, máte zkušenosti? díky ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJané slalom pro je podle mě lepší…je prostornější. S4 má krátkou zádovou opěrku, budeš ráda pokud se ti tam dítě v 18.měsících vejde. Pokud chceš spíš designovku a od 18 měsíců věku dítěte plánuješ už jen golfky, tak S4.
Ahoj já mam s4 jsem spokojená…akorát bych doporučila zkontrolocvat aby měl všechnu výbavu. nám tam nedali nánožník a pláštěnku pak jsme to museli n a rychlo schánět…trošku mě teda taky štve že je dost velký a ne do každého auta se vejde.mohl by jít více složit. oproti tomu se dobře řídí ![]()
Máme S4 a neměnila bych. Ale ono je to fakt o tom, co od kočáru čekáš. My hlavně chtěli něco elegantního, ale kvalitního. Nelíbí se mi humpolácký kočárky typu X Lander nebo právě to Jané. Ale i tak naše S4 sjela celý Krušný hory, veškerá pole u nás v okolí, v pohodě zvládne i sníh, servisku máme zadarmo, naposledy nám i vyměnili gumy. Dcera byla velká, ale v hluboké korbě byla v pohodě ještě v 8 měsících. Ale zjara už půjde kočárek z domu, dcera už chce jen a jen chodit, tak koupíme golfky. Jinak jsem spokojená i s výbavou a líbí se mi i doplňky. Jen bych uvítala větší nákupní košík.
Měli jsme jané slalom, golfky jsme nevyužili. Také jsem váhala mezi oběma značkami, rozhodla jsem se pro jané, sporťák je o něco delší. Oba kočárky jsou dobré.