Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, je někde speciální servis na tento typ kočárku? Na reklamaci ho dát nemůžu, protože nemůžu měsíc nechodit s malým ven. Tento kočárek byl pro mě jedničkou na trhu i když jsem věděla o té brzdě. Používám ho dva týdny a jsem velmi zklamaná. U takto drahého kočárku (24 tisíc) bych očekávala daleko vetší kvalitu. První den ježdění padající brzda po každých 100 metrů, po týdnu nepříjemné rachtání v kolečkách ( a to že se lidi otáčejí) a po dvou týdnech vysunutý ráfek, který vytrhnul kus duše. a to se k němu chovám opravdu opatrně!! Takže to bohužel nelze zalepit a já jsem bez kočáíku. Bojím se toho, co přijde třeba za měsíc. Kočárek je to moc krásný, ale za takovou cenu už bych do něj nešla. Nevíte tedy o nějaké opravně, nebo kde si můžu zakoupit nové kolo?
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projo servis jedine Handy Praha…
ale obyčejnou duši do kočárku koupíš i v cykloservisu, vem ji sebou kvůli rozměru a je to
pokud si dobře pamatuji podle starých diskuzí jsi chtěla původně PP GT3, kdyby jsi se zastavila, a viděla ho u nás, tak by sis možná koupila GT3 místo Janéčka a byla by jsi spokojená
Já jsem si zkusila PP gt3 a Jane v jednom obchodě. Vybrala jsem si ho protože se mi líbil jak byl lehoulinký a to modré provedení. Ale zřejmě jsem udělala chybu. Ted už vím, že barva nejezdí
Asi vyšlu manžela do Prahy, aby mi opravili i tu brzdu a to rachtání.
Domluv si dopředu v Handy servisu termín, řekni že jedeš z daleka a nahlas závady. Mně to takhle pan Fiala opravil takřka na počkání. Mno stihla jsem si dát kafe.
Tak doufám, že to klapne a budeš zase na Jane pět jenom chválu. ![]()
To „rachtání koleček“ ti stejně opraví jen na chvíli!!!
Já jsem to měla taky kvůli tomu na reklamačce, když mi ho vrátili tak to bylo v pohodě, ale cca za týden jsem na tom byla stejně!
![]()
Měla jsem ho na reklamačce asi 3× a pokaždé být bez kočárku měsíc byla hrůůůůza - pak už jsem to vzdala, ale opravu by asi zase potřeboval!
Do porodu - mám dost času - musím ještě stihnout ho nechat opravit nebo mě z něj trefí šlak!!!
![]()
Tak to koukám,že mám velké štěstí. Máme Slalom už víc než rok, brzdu jsme si nechali spravit v Handy a jediná závada nebo chyba od té doby není a používáme ho denně…
troufám si tvrdit,že toto dělají i jiné drahé kočárky. Po přečtení diskusí na Slalom jsem měla strach ho koupit,ale nelitovala jsem a nelituji. I u GT3 se najdou nespokojené uživatelky… ![]()
jediné co mi vadí je velikost hluboké korby, ale to ještě pořeším a navíc, to bude podobné i všech trojkolek, jedno kolik stojí. Pro měje to pořád kočárek č.1
Ahoj,
souhlasím se Zuzkou, jezdím se sporťákem kol. 2007 necelý rok a půl a zatím mi v servisu opravili brzu (ta už zlobit nebude) a vibrující přední kolo. Vím, že kamarádka u nich řešila reklamaci starší kolekce a zaslali ji na půjčení kočárek a uhradili náklady na zaslání janéčka
Musím říct, že i přes běžné vady je to pro mě pořád nejpěknější, nejprostornější (hlavně sportovní verze) a nejskladnější kočár
Už se těším, jaká bude nová kolekce
Já jsem s Jané taky spokojená. Máme kočárek už po jednom miminku a Jonáš je v něm tedy druhý. Měli jsme malou závadu na kolečku. Volala jsem do Handy a domluvili jsme se na termínu, kdy nám kočárek opreaví na počkání.
Tak jsem zanesla kolečko do pneuservisu, snad zítra by jim měla přijít na to nová duše. Do Handy zajedem až budeme mít cestu do Prahy a nechám tam opravit zbylé závady. Předem tam zavolám, aby o nás věděli. Snad budu zase spokojená s tímto kočárkem. Stejně je holky překrásný, že? Já mám kolekci 2008 tu modrou verzi a nemůžu se na něj vynadívat
. Taky mě to dalo než jsem přítele uprosila pro takto drahý kočárek. Ted teda zuří, že ho koupil
. už se těším na kolekci 2009, toho ale už neuprosim ![]()
Ahoj holky,
je tady nějaká ,které ta brzda neupadla? kočárek mám už koupený komplet nový ale zatím je u rodičů,termín mám za 3 dny…
Nerada bych se v tomhle kočárku zklamala,protože jsem z něho opravdu nadšená a nejlevnější teda opravdu nebyl. ![]()
Mě brzda nikdy neupadla, ani nevím, kde Vám padá:-) Fakt. Kočárek mě v ničem nezklamal.
Jen se mi do autosedačky už moc nevejde dítko, tak nevím, jakou bych si měla koupit teď do toho roka?
Ahoj holky,mám Jané kolekci 2008. Ještě než jsme poprvé vyjeli, tak jsme kočárek rekalmovali. Padala nám nožní brzda. Kočárek jsme koupili v berušce v Prostějově. Konstrukci ihned odeslali do Prahy, kde stávající nýtky vyvrtali a nahradili šroubky. Tak, tak to stihli opravid, protože jsem porodila ve 36 týdnu. Jinak druhou závadu jsem měla s ruční brzdou. Neustále mi přibržďovala a drhla. Manžel se na to díval a zjistili jsme, že je křivý kotouč. Nechtěla jsem kočárek reklamovat, protože být měsíc bez kočárku, tak to bych zbláznila. Tak manžel zbrousil brzdové destičky a už to nedrhne. |Kočárek jede nyní perfektně. Jenže se hrozím, co ještě příjde.
Já teda musím napsat, že jsem zatím moc spokojená. Skoro celý těhotenství jsem vybírala a vybírala, nakonec vyhrál tento. Mám černobéžovej verze 2008. Samozřejmě s padající brzdou jsme měli taky problém, koupila jsem ho v Jihlavě, jenom jsem tam zavolala a domluvila sem se , že tam přijedu, na počkání brzdu pan majitel opravil, netrvalo to váženě ani 5 minut! od té doby už nepadá a je to supr, našrouboval tam šrouby. Musím říct, že před tím mě to teda neskutečně rozčilovalo a tak sem tam měla chvilku i gumičku
DAlším malinkým problémem bylo asi po 2 týdnech vrzání předního kolečka po dešti, ale to sem vyřešila olejíčkem ve spreji. Jinak naprostá spokojenost, myslím si, že každý kočár má své mouchy a kdo píše, že ne, tak určitě alespoň malinko kecá
už se těším na sporťáček, doufám, že zimu v té korbě ještě přečkáme, vzhledem k tomu, že Elinka je malá, tak snad jo..
Prosim prosim,potrebovala bych poradit ohledne opravy te zadni padajici brzdy.Kolem zadny servis nemam,tak se to pokusi opravit manzel.Je mozno vasi opravenou brzdu popsat,piste ze v servise navrtali sroubky…?Popripadne poslat detailni foto!!!Mockrat dekuji ![]()