Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezké ránko ![]()
omlouvám se,jestli tu bylo podobné téma už,ale názorů na tento kočárek je hodně a já nevím jaký si vybrat.Chceme si koupit kočárek jen přes zimu a pak na léto mám vyhlídnutý cybex callisto
našla jsem,že paní na aukru prodává jané slalom,trojkombinaci v top stavu,bezadapt.,dva roky starý,nepoškrábaný,prostě top stav jen za 2225 kč-jednalo se o aukci a končí zítra.Mám si kočárek koupit,když se mi líbí nebo by jste mi doporučily nebrat si ho? ![]()
nejsem kočárkový začátečník
máme vybraný casualplay S4,bez reverse ![]()
jané kočárek jsem nikdy v ruce neměla,do Phy se na něj pojedeme podívat určitě,ale nevím zda neudělám chybu.
děkuju moc za rady
Hejhulka ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Promy máme janečko a jsem spokojená hodně moc, jediný co mi vadí je malej košík pod kočárem a že nejde sporták natočit ke mě ale jinak asi nemám výtku. každopádně bych ale kočár jen tak na zdař bůh nekupovala a chtěla si ho prohlídnout při osobním odběru u té prodávající, navíc nevěřím že ta cena na aukci zůstane, min. jednou tolik naroste, většinou se přihazuje nejvíc až v den aukce takže doporučuju sledovat a přihazovat pečlivě.
martulkasloník píše:
my máme janečko a jsem spokojená hodně moc, jediný co mi vadí je malej košík pod kočárem a že nejde sporták natočit ke mě ale jinak asi nemám výtku. každopádně bych ale kočár jen tak na zdař bůh nekupovala a chtěla si ho prohlídnout při osobním odběru u té prodávající, navíc nevěřím že ta cena na aukci zůstane, min. jednou tolik naroste, většinou se přihazuje nejvíc až v den aukce takže doporučuju sledovat a přihazovat pečlivě.
děkuju za rady,aukce končí zítra takže to budu sledovat,ale naposledy se přihodilo v pondělí 50 kč
já bych si kočárek nejdřív prohlídla osobně samozřejmě
jen jsem někde četla,že vibruje přední kolečko,padá brzda apod ![]()
Mám, používám 2 roky a nemůžu si ho vynachválit. Ještě jsem neřídila kočár, který by se ovládal lépe, je lehoučký, sporťák prostorný.
Za tři týdny předělám sporťák na hluboký a pojede druhé kolo ![]()
Hejhulka25 píše:martulkasloník píše:děkuju za rady,aukce končí zítra takže to budu sledovat,ale naposledy se přihodilo v pondělí 50 kč
my máme janečko a jsem spokojená hodně moc, jediný co mi vadí je malej košík pod kočárem a že nejde sporták natočit ke mě ale jinak asi nemám výtku. každopádně bych ale kočár jen tak na zdař bůh nekupovala a chtěla si ho prohlídnout při osobním odběru u té prodávající, navíc nevěřím že ta cena na aukci zůstane, min. jednou tolik naroste, většinou se přihazuje nejvíc až v den aukce takže doporučuju sledovat a přihazovat pečlivě.já bych si kočárek nejdřív prohlídla osobně samozřejmě
jen jsem někde četla,že vibruje přední kolečko,padá brzda apod
no ono to tak právě na aukcích bývá, většina přihazujících čeká na ty poslední hodiny aukce, minule jsem taky sledovala jednu aukci, krásná halenka jen za 120 kč a několik dnů bez příhozu tak jsem se už v ní viděla a pak poslední hodiny se to rozjelo a nakonec se aukce vyšplahla na 7 stovek a to už jsem tedda nebyla ochotná dát. s tou brzdou a kolečkem no záleží jaká to je serie, my máme jane kolekci 09 a tam už tu brzdu prý dořešili a nestává se to, my jezdíme s janečkem od loňska a fakt s ním problém nebyl a to s ním jezdíme do lesa, skoro denně ho skládáme do auta a byli jsme s ním i na Pradědu takže zvládne fakt každou situaci. s kolečkem že se jakoby zaseklo se nám to stalo jednou hned jak jsme s ním poprvé vyjeli tak manža to utáhnul a od tý doby bez problémů.
No ja mam Jane Slalom Pro tusim 2007 nebo 2008, uz v nem jedu druhe dite.
S korbou jsem byla spokojena dost, protoze se mi tam oba vesli do cca 11 mesicu, kdyztak se jim dala nadzvednout zada aby videli ![]()
Sportak mam ted, skvele se mi s nim jezdi na bruslich, brzda mi zacala padat az ted se druhym ditetem (ta zadni), ale nejak to vzdy nakopnu a jede se dal, ono to tak jako rachta, ale nic hroznyho to neni, asi by to slo i dotahnout, ale manzel furt neni doma a vecer na to zapomenu ![]()
Ten kos dole je blbej, to je fakt, jako ze je malinkej, ale prezili jsme to
To, ze sportak nejde otocit ke me mi nevadi, prcek stejne radsi kouka na lidi…
Trosku mi na sportaku vadi, ze mi dite jako „klouze“ dolu, ja mam oba dva kluky dost maly a neumim si predstavit, ze by do sportaku slo pulrocni dite, by asi muselo byt furt v lehu nebo co…
A nebo se snad prodava takova bavlnena vlozka nebo co, aby se tam jako dite „fixovalo“, proste to je takova moje jedina vytka.
Projel toho s nama fakt dost, naposled mel tereni jizdu pres nejake sutiny na panelove ceste a bahno a dobry ![]()
To jsem zvedava, za kolik se to teda proda, taky bych ho chtela strelit, za malinko, ale jen tak pro nejaky penize, tak to musim ten MMB prostudovat ![]()
Ja jsem s nim tak jako spokojena ![]()
ZelvaVeruna píše:
No ja mam Jane Slalom Pro tusim 2007 nebo 2008, uz v nem jedu druhe dite.
S korbou jsem byla spokojena dost, protoze se mi tam oba vesli do cca 11 mesicu, kdyztak se jim dala nadzvednout zada aby videli
Sportak mam ted, skvele se mi s nim jezdi na bruslich, brzda mi zacala padat az ted se druhym ditetem (ta zadni), ale nejak to vzdy nakopnu a jede se dal, ono to tak jako rachta, ale nic hroznyho to neni, asi by to slo i dotahnout, ale manzel furt neni doma a vecer na to zapomenu
Ten kos dole je blbej, to je fakt, jako ze je malinkej, ale prezili jsme toTo, ze sportak nejde otocit ke me mi nevadi, prcek stejne radsi kouka na lidi…
Trosku mi na sportaku vadi, ze mi dite jako „klouze“ dolu, ja mam oba dva kluky dost maly a neumim si predstavit, ze by do sportaku slo pulrocni dite, by asi muselo byt furt v lehu nebo co…A nebo se snad prodava takova bavlnena vlozka nebo co, aby se tam jako dite „fixovalo“, proste to je takova moje jedina vytka.
Projel toho s nama fakt dost, naposled mel tereni jizdu pres nejake sutiny na panelove ceste a bahno a dobry
To jsem zvedava, za kolik se to teda proda, taky bych ho chtela strelit, za malinko, ale jen tak pro nejaky penize, tak to musim ten MMB prostudovat
Ja jsem s nim tak jako spokojena
tak to mě malá nikdy neklouzala, stejně teda byla většinou v pololehu, ale asi tím že malá je velká, do sporťáku jsem jí dala v 5. měs. ale to už sice uměla sedět ale stejně jsem to měla sklopený. naopak tím že mám malou velkou tak jsem hodně ocenila velký janečkový sporťák, casualplay se mi hodně líbil byl to další favorit k janečku ale vyhrálojane právě kvůli toho že je sporťák větší delší. kámoška v zimě měla docela problém tam narvat fusak, nánožník a my v poho malá je dlouhán a určo v něm bude v pohodě i další zimu
To je fakt, ze ve fusaku se tam vesel (starsi, malej byl jeste v hluboky korbe
) v pohode a neklouzal.
V ty hluboky se taky vesel i s fusakem v poho, jak rikam, oba dva az do 11 mesicu.
Ono mozna ted ty sportaky sjou trosku jiny, nez ty stary 2007, nebo ne? Myslim ten vnitrek..
My tam mame jakoby podperku hlavy, popruhy na ruce a to je vsechno, pak jen ten kocar ![]()
Tak paní mi napsala,že prý manžel udělal chybu při zadávání a místo kup teď dal aukci
dost zvláštní je,že nestavil počáteční částku aukce na 1000 kč,když mohl třeba omylem dát taky 1kč
takže si o tom myslím své,zvlášť když mi napsala nejprve že si mysleli,že aspoň 8000 za něj dostanou
takže mají 2 zájemce kteří to prý respektují,tak jsem jí napsala,ať si ho prodá jim,že za 8000 můžu mít v daleko lepší stavu a v barvě co chci
-to už jsem si myslela samozřejmě jenom ![]()
tak kdyby někdo prodával,bezadapterku marine,cherry,H19 orange,sem s tím ![]()
díky moc za rady ![]()
Hejhulka25 píše:
Tak paní mi napsala,že prý manžel udělal chybu při zadávání a místo kup teď dal aukcidost zvláštní je,že nestavil počáteční částku aukce na 1000 kč,když mohl třeba omylem dát taky 1kč
takže si o tom myslím své,zvlášť když mi napsala nejprve že si mysleli,že aspoň 8000 za něj dostanou
takže mají 2 zájemce kteří to prý respektují,tak jsem jí napsala,ať si ho prodá jim,že za 8000 můžu mít v daleko lepší stavu a v barvě co chci
-to už jsem si myslela samozřejmě jenom
tak kdyby někdo prodával,bezadapterku marine,cherry,H19 orange,sem s tím
díky moc za rady
no to jo,to je hooodně divný teda, není přece blbej aukci pozná, podle mě jim asi docvaklo že to prodávají hodně levně, podobných a levnějších janeček se určitě dá vybrat v bazarcích dost
Dobrý den,
narazila jsem na starší diskuzi vedenou na téma Jane Slalom Pro a dočetla jsem se zde, že jste jej měla a tak jsem se chtěla zeptat, zda by jste mi mohla poradit.
Koupili jsme si ten samý kočárek (zakoupený v roce 2009) a už 2 týden maturujeme nad přichycením moskytiéry u hluboké korbičky - korbička capazo. Připadáme si jako dva tupci co neumí použít ani kočárek…na moskytiéře je na každé straně gumička a ani na korbě a ani na podvozku jsme nenašli žádný „čuplík“, na který by se daly přichytit. Hledala jsem všude možně a nikde jsem „návod“ nenašla. Jediným způsobem, kterým se nám podařilo moskytiéru stáhnout tak, aby se hmyz opravdu do kočárku nedostal bylo vycvaknout korbu a gumičky převléct pod část, která se opět zacvakne do podvozku (nevím jak jinak to vysvětlit), ale tenhle způsob uchycení mi přijde extrémně složitý.
Pokud mi poradíte, tak budu moc ráda. Děkuji Lichá