Jané unlimit korba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
27.3.12 19:59

Jané unlimit korba

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s kočárkem jané unlimit a vhodné korbičky. Koupila jsem si nový unlimit sporťák a mám k níěmu starší korbičku capazo(2006). Když jsem jí nasadila na podvozek,tak se korbička hýbala dopředu dozadu, prostě neseděla na pevno.Můžete mi někdo poradit, která korbička je teda vhodná, nebo je to normální že nesedí na pevno? Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Unlimit?

Přidejte zkušenost s Jané Unlimit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
27.3.12 20:24

Ahoj

Je to úplně normální, že se korbička hýbe. Je to kvůli nerovnostem v terén a když tam to miminko položíš, tak to nebude tak moc, Čím je mimčo těžší, tak to přestaneš vnímat.

opravdu to není vada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.12 20:33

Díky za odpověď.No mě to přijde právě hodně že se hýbe. zkoušela jsem tam dát i našeho malého psa tak 7kg a hybalo se to s ním pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.12 20:46

prostě vůle tam je. Zkus ještě nadait autosedačku- ta dělá to samé- tak to porovnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.12 21:02

no to sem zkoušela, autosedačka se též hýbe ale o dost míň než ta korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.3.12 22:10

O kolik se ti hýbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.12 10:59

U nožiček se sklopí asi o 3cm dolů a u hlavičky míň,Volala sem si i do Prahy a řekli mi že všechny korby i autosedačky se trochu hýbou, kvůli tomu že jsou uchycené jen v těch 2 bodech. A zrovna že to teda vyzkouší, jak moc se ta korba hýbe na tom kočárku. No a řekla mi že se teda hýbe, ale nezdá se jim,že nějak moc :? . No ale že si to můžu zkusit nějak upevnit třeba suchým zipem, že už to u jiného typu takhle někdo řešil. Nevím ale myslím si, že by se to nemělo na tom podvozku moc hýbat. Docela mě to zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí