HA Jangee - zkušenosti

328
9.5.11 12:13

Jangee zkušenosti

Ahoj, máte prosím některá zkušenosti s Jangee? První 3 měsíce po porodu jsem brala Azalii a teď první měsíc mám na doporučení doktora tohle. Už jsem si vzala 4 placebo tablety, ale menstruaci jsem ještě nedostala. Stalo se to taky některé? Je to normální? A měly jste případně ještě nějaké jiné „problémy“? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3067
10.5.11 14:02

Ahoj Shaari.
Beru teď Jangee čtvrtý měsíc, před tím jsem tři roky brala Yadine. Prý je to stejná řada, ale Jangee je o něco levnější. Myslím, že až teď se mi vše upravilo.
První měsíc jsem během cyklu špinila a menses jsem dostala dřív o 3 dny, než jsem začala brát placebo tablety. U druhého a třetího balení to dostanu tak třetí až čtvrý den po placebo tabl. Menses mi tak trvá 4 dny, je slabší a kratší než tomu bylo u Yadine. Ale když si tělo zvyklo, myslím, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicrin
18.5.11 16:12

re:

Po dvou měsících jsem ji vysadila. Naprostý útlum v sexu, bez nálady a chuti do života. 1. měsíc mě bolela prsa, že jsem na nich nemohla ani ležet i dotek mi vadil, špinění a víc mi vypadávaly vlasy. Ve 2. měsíci se vše až na chuť zlepšilo. Předtím jsem na rok vysadila a byla to paráda. Teď půjdu na kroužky…, tak jsem zvědavá, když to neklapne, budu už bez HA :-D

• Citovat
  • Upravit
Anca8008
28.7.11 22:13

HA Jangee

Ahoj, jangee beru 4 měsícem a menstruaci dostávám obvykle 4-5 den placeba. Mohu říct, že s antikoncepcí jsem spokojena. Nezadržuje vodu v těle a nepřibírám po ni.

• Citovat
  • Upravit
Be(s)ti
18.8.11 15:21

Ahoj Jangee jsem zacala brat tedkom a jsem s ní naprosto spokojená. Na váze nepřibírám ,vodu v sobě nezadržuji dokonce se mi zdá,že jsem i něco schodila. Sexuální apetit mě naštěstí neopouští takže vřele doporučuji. Je fakt super ;) :-)

• Citovat
  • Upravit
crazzzyangel
1.12.11 16:12

Ahoj, prosím vás, jak se má začít brát platíčko u Jangee? Přecházím z jiné HA, tam to bylo jasné (21 tablet). Tady najednou 28. Jde mi o to, nalepím si ten proužek se začátkem dne, kterým chci začít. To je Pátek, takže poslední prášek v prvním řádku je Čtvrtek. Ale teď: mám začít druhým řádkem podle toho proužku, takže zase ten vlevo (Pátek), nebo podle šipky na platíčku, čož bude proti směru toho proužku se dny (znovu čtvrtek, středa, úterý,..) a třetí žřádek zase podle proužku? Pak je mi ten proužek v druhým týdnu úplně na … Děkuju za odpovědi.. =o)

• Citovat
  • Upravit
1
1.12.11 16:25

Čaute …Chtěla jsem se zeptat,jestli je možno začít používat antikoncepci už po porodu,nebo se musi čekat to 6-neděli?? děkuji Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.12.11 19:29

Jangee? O tom jsem v životě neslyšela a to jsem myslela, že se v HA docela dost orientuju.. 8o A kolik stojí, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crazzzyangel
1.12.11 22:46

Včera mi jí doktorka napsala, že je z těch, co mi doporučila, levnější, prý nejvýš 580,– tak jsem šla vesele do lékárny (rozdíl od minulé skoro tři stovky..) a ono 700,– ? takže zase tak levná ne-e…

• Citovat
  • Upravit
teressa
2.12.11 14:03

presne tak taky mi doktor rekl ze bude stat nanejvys 550 kc…a skutecnost je v karlovych varech 700 kc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jojel
2.12.11 14:08

Ahoj, ja si dneska nechala předepsat Softinelle.Mělo by to být generikum Yadine a spodobný i jako Jangee. Stálo mě 550Kč, za Yadine jsem platila 800, takže mi to přijde podstatnej cenovej rozdíl. Akorát co mi říkala doktorka, tak Jangee a Softinelle jsou u nás prodávaný na černo, nemají licenci.Možná proto jsou levnější. Což přináší problém v tom, že kdyby u vás tato antikoncepce vyvolala nějaký zdravotní komplikace atd., tak se nemůžete soudit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kajaaa
17.12.11 14:59

Ahoj,chtěla jsem se zeptat na otázku ohledně Jangee, když chci vynechat menstruaci tak muzu zacit hned brat dalsi platicko a tim padem tabletky placebo vynechat?děkuji

• Citovat
  • Upravit
Danulllllka
23.12.11 19:41

Já jsem platila 585,–

• Citovat
  • Upravit
Be(s)ti
24.12.11 17:04

Ja dokonce 562 ,– ;)

• Citovat
  • Upravit