HA Jangee - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markéta Novotná
26.3.13 21:25

Špinění

Ahojky. Užívám Jangee už 7 den a stále špiním. Je to moje první HA a tak mám trochu strach. Dřive mi menstruace trvala max 5 dní a teď né a né přestat. Je to normální? Máte některá podobnou zkušenost? Poraďte prosím. :(

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 06:40
@Markéta Novotná píše:
Ahojky. Užívám Jangee už 7 den a stále špiním. Je to moje první HA a tak mám trochu strach. Dřive mi menstruace trvala max 5 dní a teď né a né přestat. Je to normální? Máte některá podobnou zkušenost? Poraďte prosím. :(

já tedy problemy nemam, mam naopak menstruaci tri dny a konec a minule jak jsem byla na gginde byla tam pani se samym problemem jako ty a nasadili ji ty same ale s pridavkem 0:03mg ja mam na krabičče 0.02mg/3mg tak jito proste o ty hormony zvysil tak to zkus si tam dojit, jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.13 10:24
@Markéta Novotná píše:
Ahojky. Užívám Jangee už 7 den a stále špiním. Je to moje první HA a tak mám trochu strach. Dřive mi menstruace trvala max 5 dní a teď né a né přestat. Je to normální? Máte některá podobnou zkušenost? Poraďte prosím. :(

ja spinila cely mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.3.13 20:43

Taky jsem špinila celý měsíc. Dokonce jsem musla na půl roku antikoncepci vynachat a udělalo mi to to stejné čili špinila jsem celý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
12.4.13 17:53

Ahoj :) Včera mi gynekolog změnil HA z Chloe na Jangee, něco málo jsem si početla. Má s ní někdo nějaký zásadní problém, nebo je v pohodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.4.13 19:55

Tato antikoncepce je absolutně bezproblémová :)akorát je při ní menší chut na jídlo oproti Chloe jelikož Chloe je vysoce hormonální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
16.4.13 20:25

Tak tím jsi mě velice potěšila! :D Dnes si beru první pilulku, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.4.13 13:24

Ahojky jsem po 2.porodu, doktor mi dal jangee, beru je už 14 dni a stale krvacím, stejna intenzita jako na začatku.. nedostanu se v blízké době k dokt. propto se chci zeptat jestli jste to někdo také tak neměl. Snad nevykrvácim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.4.13 18:24

Před porodem si taky užívala jangee? Většinou to tak bývá, že pokud si již užívala v minulosti krvácet by si moc neměla spíše špinit. Pokud krvácíš opravdu hodně zavolala bych do ambulance. Sestřička ti určitě poradí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.5.13 10:32

@vasilcie neužívala jsem žadnou antikoncepci, protože jsem na to stale zapominala, takže jsem to zkusila někdy v 15ti letech a už nikdy více. Ani ted jsem ji nechtěla, ale nic jineho mi nezbylo, sestřička mi řekla že je to už dlouho at se přijdu ukazat jenomže oni jsou tam dohromady 16h za tyden tak se tref když nejsi z města a skloubit hlídaní, prostě se tam ted nedostanu, tak to musim nak vydržet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martule116
11.6.13 13:25

Ahojky holky chtěla bych se zeptat jak a kdy se začíná brát Jangee antikoncepce přecházím z jiné HA a jsme z těch papírků co si tam má člověk nalepi nějaké vedle.Ve středu budu dobírat HA co mám teď a tak se chcu zeptat jestli zase tu HA mám začít brát ve čtrtek. pak doberu platíčko a jestli zase mám začít ve čtrtek nebo jak to vlasně je.
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Martule116
11.6.13 13:31
@Martule116 píše:
Ahojky holky chtěla bych se zeptat jak a kdy se začíná brát Jangee antikoncepce přecházím z jiné HA a jsme z těch papírků co si tam má člověk nalepi nějaké vedle.Ve středu budu dobírat HA co mám teď a tak se chcu zeptat jestli zase tu HA mám začít brát ve čtrtek. pak doberu platíčko a jestli zase mám začít ve čtrtek nebo jak to vlasně je. doktorka mi řekla že budu s Jangee antikoncepci spokojená ale jak si tady pročítám ty diskuse tak nevím teda.
Díky moc za rady
  • Citovat
  • Upravit
185
11.6.13 16:36

Ahoj Martule,
záleží jestli jsi antikoncepci s pauzou či bez :), Pokud jsi pauzu měla tak si první tabletku tak si tabletku vezmeš násldující týden ve čtvrtek. Pokud jsi jela vkuse tak co dobereš tvou HA nasadíš hned další den Jangee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.13 08:42

V mém případě mi Jangee přijde úplně na nic! Beru ji asi 5 měsíců a menzes dostávám tak v druhém týdnu užívání a trvá to třeba 3 týdny, stává se to taky někomu? Bohužel, můj pan doktora má stále dovolenou… Teď šeším docela dilema-vypadá to, že s takovouhle účinností asi budem tři místo dvou, ačkoliv po jangee vůbec není chuť na sex ani na nic. Takže za mě nedoporučuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.6.13 19:57

Možná je to tím, že ti nesedne nízkohormonální. Měla jsi před jangee nějákou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí