Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den všem,
předem píšu ze alergii mám už od mala ale víc jak 10 let bez prizanku, ale nikdy se mi nestalo to co dnes.
Byla jsem venku si sadit květiny, bydlíme na vesnici takže všude samé trávy, keře, stromy atd. Cca po 2 hodinách mi začali rudnou tváře, úplně horké a cítila jsem jak mám,,malé oči,,. Po chvilce hrozná vodnata rýma, kychaní, slzeni oči, oči úplně natekle, vzala jsem Zodac a potize pomalu mizi..
Stalo se někomu že po X letech se mu alergie vrátila v takové míře? A má někdo ty horké tváře?( to sem nikdy nezažila) A co teď nejvíc kvete?
Děkuji mocc
Bereš léky na alergii dlouhodobě?
Alergie může být i získaná v průběhu života, tak třeba jsi narazila na nějaký alergen, který zrovna na tebe působí víc.
@Paní.Norrisová ano,od malá mám Zodac. Brala jsem ho jen v době potíží. Ale včera to byla fakt síla tak sem si vzala 2 najednou
Nevím co konkrétně mi vadí, ale alergie mi začíná v lednu. Já mám největší problém se svěděním kůže a oči. Horké tváře nemivam. Dlouho se mi potíže neobjevují a pak se setkáme s alergenem a je problém. Jednou na výletě jsem měla reakci na neco, rýma, oči, bylo to po dlouhé době a opravdu hodně. Byla jsem šťastná, že jsem doma a mohla jsem si vzít léky (v té době jsem žádné neměla, takže od někoho jiného). Alergici jsou obě me děti a musím mít zásobu. ![]()