Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, maji uz jarni boty v obchodech napr.Bata, Deichman?
Do bati nechodim, nevim, ale u Deichmanna jsem už minulý týden pár kousků u nás v prodejně viděla ![]()
Jo, mají. Podívej se na internetu na Baťu. My tam jedeme dnes malému koupit jarní botky. A mají tam i super ceny..
![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi. prosím, deichmann máme z ruky, ale chystáme se tam právě o víkendu. chci koupit synovi jarní boty - vel.23-24 - myslíte, že už tam budou - celoroční botky? nebo je ještě brzy? nejlépe na tkaničky. děkuju moc
@evulkanov Mají a celkem i velký výběr
Taky záleží asi na prodejnách, ale na Praze 4 jak Budějovická tak arkády na Pankráci jsou zásobeny
Koukám i na jejich stránky na netu a mají tam i kde ty boty co si vyberu mají na prodejně a v jake velikosti a barvě
@evulkanov nevim konkretne deichmana, tam nenakupuju, ale jinak uplne vsude uz celorocky maji a zimni jsou ve slevach.
V deichamnovi jsem letos koupila boty naposledy
takovej bazmek se snad nenajde ani u vietnamcu, boty nevydrzi ani 14dni, natoz mesic a jeste u reklamace dostanu vynadano ze kozeny botasky nepatri do mokryho pocasi, smejdi, pred 3 tydny jsem holce koupila novy a dneska vypadaji jako kdyz je nosi prinejmensim pul roku a vybira s nima rigoly, az se stydim ji je obout kdyz jdeme k dr…vyhozeny penize, nakonec jsem stejne koupila drahy superfity ac jsem si predtim vyslechla spoustu rad proc tak drahy boty nekupovat..
@lenholka Já mám tedy zkušenost jen u těch se značkou bobi nebo nějak tak ty se rozpadají, ale jiný mi vždy vydrží jak pro děti tak dospěláka.
@lenholka píše:
V deichamnovi jsem letos koupila boty naposledy![]()
![]()
takovej bazmek se snad nenajde ani u vietnamcu, boty nevydrzi ani 14dni, natoz mesic a jeste u reklamace dostanu vynadano ze kozeny botasky nepatri do mokryho pocasi, smejdi, pred 3 tydny jsem holce koupila novy a dneska vypadaji jako kdyz je nosi prinejmensim pul roku a vybira s nima rigoly, az se stydim ji je obout kdyz jdeme k dr…vyhozeny penize, nakonec jsem stejne koupila drahy superfity ac jsem si predtim vyslechla spoustu rad proc tak drahy boty nekupovat..
Syn boty z Deichmana nosí, ted jsem prodávala loňský, který nosil fakt fest, písek, odrážedlo, snad 5 měsíců je nosil, a paní co je kupovala myslela že jsou zánovní. Asi záleží na jakej kousek narazíš no, ale my tam kupujem docela dost boty a zatím ok.
Jo holky ja jsem rikala, ze mame proste smulu na kusy, ale co nadelam, znova uz tam nepujdu ptz se nam stejne zase rozpadnou a to jste meli videt jak vypadaly kdyz nam je vratili po oprave, hruza, leda tak na zahradu, nechapu co tam s nima delali…
chlap si tam koupil na zimu boty a u jednech se mu propadla podrazka na mrizku po 14 dnech noseni a u druhejch dokonce po tydnu… nastesti mu zenska vratila prachy ale jinak je to neskutecna semetrika, ktera jeste z lidi dela blbce co neumej nosit boty
Taky muj chlap ma metrak a 186cm, zarostlej, tak si netroufla… na me si pekne otevrela drzku ![]()
@lenholka píše:
V deichamnovi jsem letos koupila boty naposledy![]()
![]()
Taky bych si tam boty znovu nekoupila. Pořídila jsem si balerínky, po týdnu se rozpadly ( podotýkám že jsem je měla všeho všudy na noze 24 hodin). Při reklamaci mi bylo řečeno že je to modní obuv nikoliv pro denní nošení a dokazuj někomu kolikrat jsi je měla na noze! ![]()