Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ne, to jsou placky, a ty já nesnáším. Bolí mě z nich nohy a vypadají děsně - tedy na můj vkus. Ale proti gustu…sto lidí, sto chutí ![]()
Kdysi to byly číny, ne? a potila se v nich noha jak hrom, placaté byly tak, že chodidlo bolelo po deseti krocích - ted je to jinak? vypadají v podstatě pořád stejně ![]()
Vypadají, ale platíš za značku (origo kolem tisícovky)
.. no já v těch klasických protancovala kdysi koncertů… ale ta zimní verze se mi nelíbí. Mám obyč na jaro a už se na ně těším. Nohy mě nebolí, mají trochu kvalitnější provedení než od vietnamců.
Taky mám jarní conversky už asi tři roky a nosím je skoro celé jaro
Taky jedny podzimní, které se už pomaličku rozpadají, ale ty nebyly značkové..na zimní jsem si netroufla, do sněhu jedině s pořádnou podrážkou a hlavně, aby neprochladla noha a neteklo do nich ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Ja bych nemohla. Nevidela jsem ve svoji velikosti
Jakto? CO máš za velikost? Já jsem tam viděla snad všechny. Jenom škoda, že se nedá vyfiltrovat jen jedna velikost. Jinou si stejně nekoupím…
@Margarita2 píše:
Jakto? CO máš za velikost? Já jsem tam viděla snad všechny. Jenom škoda, že se nedá vyfiltrovat jen jedna velikost. Jinou si stejně nekoupím…
@Lenka 23.10 píše:
Ahoj nosíte někdo boty Converse i v zimně? Já je úplně zbožňuju![]()
![]()
Ocuto bych mohla objednávat pořád
![]()
![]()
http://www.converseshop.cz/boty/zimni/
Mě se ty zimní docela líbí, ale nevypadí samozřejmě tak suprově, jako klasické Converse - na to nic nemá ![]()
Jiné boty prakticky neobuju
ale kupuju u deichmanna vel. 42, vždycky je musím trochu rozchodit, nohu mám 43 @nikol.ondrášovka ![]()
Reklama?