Zimní Converse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elessar
7.2.14 15:55

Reklama? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
7.2.14 15:56

Ja bych nemohla. Nevidela jsem ve svoji velikosti

• Citovat
  • Upravit
5455
7.2.14 15:58

Ne, to jsou placky, a ty já nesnáším. Bolí mě z nich nohy a vypadají děsně - tedy na můj vkus. Ale proti gustu…sto lidí, sto chutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
7.2.14 17:13

Kdysi to byly číny, ne? a potila se v nich noha jak hrom, placaté byly tak, že chodidlo bolelo po deseti krocích - ted je to jinak? vypadají v podstatě pořád stejně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
7.2.14 17:53

Vypadají, ale platíš za značku (origo kolem tisícovky) :mrgreen:.. no já v těch klasických protancovala kdysi koncertů… ale ta zimní verze se mi nelíbí. Mám obyč na jaro a už se na ně těším. Nohy mě nebolí, mají trochu kvalitnější provedení než od vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.2.14 18:07

Taky mám jarní conversky už asi tři roky a nosím je skoro celé jaro ;) Taky jedny podzimní, které se už pomaličku rozpadají, ale ty nebyly značkové..na zimní jsem si netroufla, do sněhu jedině s pořádnou podrážkou a hlavně, aby neprochladla noha a neteklo do nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 18:22
@nikol.ondrášovka píše:
Ja bych nemohla. Nevidela jsem ve svoji velikosti

Jakto? CO máš za velikost? Já jsem tam viděla snad všechny. Jenom škoda, že se nedá vyfiltrovat jen jedna velikost. Jinou si stejně nekoupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.2.14 18:24
42-43
@Margarita2 píše:
Jakto? CO máš za velikost? Já jsem tam viděla snad všechny. Jenom škoda, že se nedá vyfiltrovat jen jedna velikost. Jinou si stejně nekoupím…
  • Citovat
  • Upravit
7.2.14 18:25
@Lenka 23.10 píše:
Ahoj nosíte někdo boty Converse i v zimně? Já je úplně zbožňuju :srdce: :srdce: :srdce: Ocuto bych mohla objednávat pořád :D :D :D http://www.converseshop.cz/boty/zimni/

Mě se ty zimní docela líbí, ale nevypadí samozřejmě tak suprově, jako klasické Converse - na to nic nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.2.14 22:42

Jiné boty prakticky neobuju :pankac: ale kupuju u deichmanna vel. 42, vždycky je musím trochu rozchodit, nohu mám 43 @nikol.ondrášovka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková