Jaroslav Dušek - Jsme pokrytci

20.4.14 22:47

Jaroslav Dušek - Jsme pokrytci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
20.4.14 22:57
@Marjorie_Simpson píše:
J. Dušek: http://www.neosaman.cz/…me-pokrytci/Náčelník Seattle: http://www.neosaman.cz/…vi-usa-1854/

Super :palec: Je to opravdu nechutná hra, ale zatím jí lidi dobrovolně hrají. Lidé si totiž nedokážou představit, že jsou i jiné možnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.4.14 22:58

@Marjorie_Simpson
Hezkej článek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
20.4.14 23:06

Super články :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.4.14 23:24

Přiznávám se, jsem pokrytec! Četla jsem jen první odkaz a musím říct, že všechno jde ruku v ruce s dobou. S něčím nemám šanci a ani náladu bojovat (např. kácení stromů na židle) a drogy (i konopí) neuznávám, jen v lékařství v závažných případech. Tož tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
20.4.14 23:54

Me se to moc nelíbí. Jeden příklad za všechny: nevím proč by mělo vadit, ze si holka vezme pri menzes prášek. Zamlada jsem ji mívala hodne bolestivou, po porodu už o ní ani nevím. A tak by se dalo diskutovat o dalším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
21.4.14 00:45

@brisco tak bolestivá menstruace není normální a značí, že se má jít víc do hloubky než jak jsme zvyklí, Ani třeba cucky v menstruační krvi nejsou normální.
Normální je bezbolestná menstruace, o které ani nevím, bez nějakých sraženin, co ze mě vypadávají.
Stejně jak opravdu není normální školkové dítě věčně na hromadě.
Ale to je celostní přístup a řeší se individuálně…
Spolknout prášek na bolest je velmi jednoduché. Vlastně potlačíš důsledek a neřešíš příčinu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.4.14 02:13

Uz jsem teda cetla i lepsi clanky na stejne tema :think: Nic noveho a navic spatne napsane :nevim: Ale jestli to nekoho inspiruje k zamysleni, jen dobre :nevim:
Edit : myslim tim ten prvni, nacelnik je moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.4.14 04:39

Druhy clanek dobry, prvni no nic moc a moc nesouhlasim. Napriklad s temi prasky a menstruaci..no a co ze si vezmu prasek, kdyz mam menses a boli me bricho?!?!?! Na tom nevidim nic spatneho..a proste o vsem se tam da diskutovat, ale proc? K cemu by to vedlo? K nicemu a proto o tom nema smysl diskutovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.4.14 07:45

Nedočetla jsem, myšlenka zajímavá, ale přišlo mi to divně podané, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.4.14 07:49

Článek zajímavý, ale žádný chlap nemůže odsuzovat to, že si ženská vezme při menstruaci prášek proti bolesti. Už z principu prostě nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.4.14 08:05

Článek dobrej, pro mě nic, co bych nevěděla :lol:
Ohledně toho prášku na menzes, to je jen jeden příklad za všechny, takže bych se zrovna toho nechytala.
Spíš jde o to, že máme poslouchat svoje tělo a potom třeba i ta MS bolest bude snesitelnější, než když ji roky budeme tlumit a stejně tak s jinými bolestivými stavy.
Tím samozřejmě netvrdím, že když něco bolí, tak se to má přetrpět…kdyby mě chtěl někdo napadnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.4.14 08:19

Dušek je skvělý :)

Při MS nejde o ten prášek, jde o to, že si uměle zarazíme příznaky, kterými nám tělo dává vědět co bychom měli změnit. Pak neřešíme příčinu ale hezky to zahrabeme někam dolu, abychom náhodou nemuseli něco měnit :) Jako neříkám medicína a léky zachranují životy, při akutních stavech super, ale pak by se měl člověk zamyslet proč, což se bohužel většinou neděje.

Každopádne doporučuji i čtyři dohody namluvené Duškem na youtube. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
21.4.14 08:30

Ten první článek je napsaný dost nešťastně. Ta základní myšlenka je asi dobrá, ale to podání je nanic.
A ráda bych aby se moje tělo vyjádřilo co mu teda vadí, že mě u ms tak týrá a ja se moc ráda růžového jedu zbavím. Je to svinstvo a je mi po něm blbě ale bohužel musím fungovat i těch několik dnů v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.4.14 08:53
@Knofletka píše:
Ten první článek je napsaný dost nešťastně. Ta základní myšlenka je asi dobrá, ale to podání je nanic.
A ráda bych aby se moje tělo vyjádřilo co mu teda vadí, že mě u ms tak týrá a ja se moc ráda růžového jedu zbavím. Je to svinstvo a je mi po něm blbě ale bohužel musím fungovat i těch několik dnů v měsíci.

Nepříjmutí ženskosti, nedostatek sebelásky. Mám to taky, ale je fakt, že jak na sobě pracuji, tak je to mnooohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat