Jaydess odstranění a následné problémy

329
11.7.17 10:24

Jaydess odstranění a následné problémy

Ahoj, chystám se na odstranění Jaydess - co můžu očekávat? A jak to probíhá?
Zavedení bylo u mě velmi obtížné, u doktora jsem málem omdlela a následně mi bylo ještě den špatně.

Po vysazení klasické HA jsem měla neskutečné problémy s pletí - mastila se, všude příšerné akné vč. dekoltu, zad, krku… Trvalo to asi 4 měsíce než se to zlepšilo nicméně pak jsem nasadila právě Jaydess a pupínky trvají doteď ale naštěstí v mnohem menší míře.

Co můžu očekávat po vysazení Jaydess? Změní se moje pleť opět v noční můru? :-D Chápu, že je to individuální, ale chtěla bych znát Vaše zkušenosti. Vč. toho co nasadit za přírodní léčbu na srovnání a vyčištění těla… Díky všem za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
349
11.7.17 10:54

Ahoj, mne ja jsem si telisko nechala vyndat pred 3 tydny. Samotne vyndani bylo zalezitost 5 vterin, jenom to stiplo. Oproti zavadeni prochazka ruzovym sadem. V podstate zadne zmeny u me neprobehly, shodila jsem zatím 3 kila (po telisku jsem 5 nabrala).Tak doufam, ze to bude pokračovat. Menstruace byla bolestiva, ale dalo se to vydrzet. Par dni hormonalni nerovnovaha a pritelem vitana vetsi chut k sexu. Rozhodne nic, ceho je treba se bat. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.9.17 13:34

Ahoj mě by měli tělísko za pul roku vyndávat tak bych také ráda věděla vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 11:29

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy vám to po prvním zavedení zkončilo. Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.4.18 13:49

Holky, po jaké době od vyndání jste „to“ dostaly?? Odstranili mi ho přesně před měsícem a nic nepřišlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.19 08:09

@Monty1505 Takže také jsi nabrala kila navíc po Jaydess? Já ji mám něco přes dva roky a nemůžu se zaboha zbavit 4.5 kg. Dvacet dní v měsíci mám vzedmuté břicho, problémy s kalhatoma. Bolesti v zádech. Jak jsi na tom dnes zhruba po 7 měsících bez Jaydess ohledně váhy, je to všechno dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.1.19 16:06

@I-na Sice už jsem po vyndání rok a půl :) ale váha šla dolů komplet a ještě 2 kila k tomu. Šlo to úplně samo, myslím, že to bylo hlavně zadržování vody :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.19 17:23

@Monty1505 A za jak dlouho jsi shodila těch nabraných 5 kg z Jajdessy? Za měsíc/dva nebo déle. Bylo to bez námahy samo nebo jsi u toho držela nějakou dietní/očistnou kúru? Mám těch 4.5 Kg navíc, k tomu velké břicho, čím dál víc mě to štve, ale stálo mě to šestapůl tisíce korun, proto vítám jakýkoliv pozitivní výsledek druhých. Břicho mám furt nalité skoro jako těhotná. Omezuji se v jídle nejvíc, co jsem kdy dosud dělala, a dolů to nejde, a navíc je to tělo strašně moc nažhavené na zvedání své váhy a objemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí