HA Jaydesse a dlouhá MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2043
6.1.15 21:34

Jaydesse a dlouhá MS

Mám takový problém - od listopadu mám zavedené hormonální NT Jaydesse. Zhruba po měsíci od zavedení přišla menstruace, která byla zpočátku hodně silná a hodně bolestivá. Zhruba po týdnu začala slábnout, ale přetrvaly bolesti v podbřišku. Nyní už jsou to 3 týdny a menstruace stále trvá… Sice slabá, ale stále krvácím. Nevím, jestli je to normální nebo jestli už zajít na gyndu a začít to řešit…? Máme malé miminko, takže pro to doteď nebyl moc prostor. Bojím se ale, abych něco nezanedbala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10248
6.1.15 21:42

Nežádoucí účinky:
změny menstruačního krvácení -amenorea, nepravidelné krvácení, prodloužené krvácení, špinění, bolest hlavy, bolest břicha, akné, ovariální cysty, vulvovaginitida aj.
To jsem jen teď rychlo našla na netu, v brožurce co k tomu mám je toho víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
6.1.15 21:43

@Rennie.T Asi bych tam zítra aspoň zavolala  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
6.1.15 21:44

@Bejbyy Jojo, to jsem taky našla, ale nevím, jestli ty tři týdny už nezačít řešit… :nevim: - jestli je to určitě z toho tělíska. Od porodu jsem to totiž teď dostala poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.15 21:45

@Rennie.T tak si tam cinkni, pro klid duše ;)
Já se na tělísko teprve chystám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
6.1.15 21:47

Díky, zkusím tedy cinknout :) Jinak zavádění skoro nebolelo, vše v pohodě… Až na tu MS no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí