Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otázka je jednoduchá - šly byste znovu do tělíska? ![]()
A je úplně jedno, jestli hormonálního nebo Mireny. Ptám se úmyslně takto, protože nemyslím znovu zavést, ale prostě jestli byste do toho šly nebo nešly znovu, vědět, co víte teď.
Čtu o tom různé diskuze tady i jinde, ale přiznám se, že už se ztrácím v množství příspěvků, tak bych si ráda udělala takový přehled, kdo je pro a kdo proti, kolika vyhovuje a kolika ne.
Mám Mirenu - už druhou a stále jsem spokojená
Když mi před rokem končila ta první, ani jsem nemusela moc přemýšlet nad tím, jestli ji chci znovu nebo ne - gynekolog mi vyndal starou a hned dal novou na dalších 5 let. Jinak Mirena je hormonální. Jak komu sedne Mirena nebo nehormonální tělísko je hodně individuální a dopředu to nikdo neví. Já jsem spokojená, sousedce sednout nemusí ![]()
Měla jsem Mirenu, další už si dát nenechám ať hormonální nebo jiné.
@Uncle píše:
Odpoved za me ne.
A jen info mirena je hormonalni
A jo vlastně - promiň, já blbec to otočila..
![]()
@rejžička zrovna jsem se vrátila z gynekologie, jsem po vytažení už pátého nehormonálního tělíska. ![]()
Ano, šla bych znovu do Mireny.
Zrovna mi končí a bohužel na další nemám, tak nevím, co bude dál.
Ale kdybych měla zbytečný peníze, tak si ji dám znovu.
Mam nehormonalni a nesleduju zadny problemy, o kterych jsem bezne na netu cetla. Je to zrejme hodne individualni zalezitost. Ja jsem spokojena a pujdu do toho urcite znovu ![]()
Jeste pred par roky bych ti naprosto suverene napsala, ze ano. Ted uz si tim nejsem jista
ale asi ano, sla bych do toho znovu, kdybych byla mladsi, nastesti uz nemusim tohle resit. Mela jsem nekolik nehormonalnich telisek
Příspěvek upraven 06.01.15 v 16:58
Nešla. Měla jsem Mirenu. Zavádění vůbec nebolelo, ale spinila jsem snad půl roku. A celý rok mě pobolivalo břicho… Pak jsme se chtěli začít snažit, tak šlo ven.