Vasektomie zkušenost

Anonymní
27.12.14 19:18

vasektomie zkušenost

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda se tu nenajdou osoby co mají s vasektomií zkušenost, ať žena u partnera nebo samotní muži? Jak se po zákroku cítíte, pozorujete nějaké změny v sexuálním životě? Uváděno je, že to vliv nemá, ale někde jsem narazila na komentáře, že mají muži po zákroku snížené libido (že by psychické?). Nepociťujete nepříjemné pocity ve varlatech? Zase někde uvedeno, že občas se vyskytuje testikulární nepohodlí a že je lepší otevřená vasektomie - jaký druh máte? A poslední dotaz, jaká cena byla za výkon, byl bez komplikací?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.14 19:38
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda se tu nenajdou osoby co mají s vasektomií zkušenost, ať žena u partnera nebo samotní muži? Jak se po zákroku cítíte, pozorujete nějaké změny v sexuálním životě? Uváděno je, že to vliv nemá, ale někde jsem narazila na komentáře, že mají muži po zákroku snížené libido (že by psychické?). Nepociťujete nepříjemné pocity ve varlatech? Zase někde uvedeno, že občas se vyskytuje testikulární nepohodlí a že je lepší otevřená vasektomie - jaký druh máte? A poslední dotaz, jaká cena byla za výkon, byl bez komplikací?

Muj manzel vasektomii podstoupil. Vykon naprosto bez komplikaci, neprijemne pocity minimalni, vedel o tom cca 4 tydny. Vliv na sexualni zivot to melo velky, ovsem v tom nejlepsim slova smyslu. Uzivame si mnohem vic nez predtim, nemusime se obtezovat prezervativy, fazi cyklu… Ma vasektomii otevrenou. Jenom cenu neporadim, je lekar a kolega mu zakrok provedl gratis. Celkove jsme moc spokojeni a manzel jen nadava, ze to neudelal uz davno. Prosim a zachovani anonymity, nemusi kazdy vedet, jak to doma mame.
Anonymni AB

• Citovat
  • Upravit
merde
27.12.14 19:41

Takze manzel je po vasektomii dva roky. Cena byla zdarma, protoze to bylo v zahranici. Co presne myslis tim druhem vasektomie? Proste mu prerusili chamovody. Problemy nema vubec zadne, chut na sex ma, sex je porad super a po dvacetileterm manzelstvi spolu spime tak 2-3× tydne, ale kdyz je chut neni problem i 2× denne. Zadne neprijemne pocity nema, je tu ted se mnou, tak jsem ho vyzpovidala ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.14 19:50

Děkuji za komentáře a za další budu ráda. Anonymní, mohu se zeptat v jakém městě ji podstoupil? Popř. když bude odpovídat někdo další, mohl by napsat pracoviště a zkušenost? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.14 21:30

Manzel je skoro rok po vasektomii a spokojenost oboustranna. Byl v Trencine http://www.muzskasterilizace.cz/ Je tam i forum, kde si muzete precist zkusenosti ostatnich.

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
18.7.18 19:27

Zdravím, ráda bych diskuzi oživila, nenajde se to někdo nový se zkušenostmi s vasektomii? Zároveň by mě zajímalo, jestli se setkali s nějakými komplikacemi, poklesem libida nebo špatným hojením?

• Citovat
  • Upravit
5635
18.7.18 19:38

@Nmdl
Ptej se ;) Jinak nic zmineho se rozhodne nekona.Vse probehlo v nejlepsim poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
18.7.18 19:45
@sara1000 píše:
@Nmdl
Ptej se ;) Jinak nic zmineho se rozhodne nekona.Vse probehlo v nejlepsim poradku.

Díky moc za odpověď. ;) Jsem ráda, že zatím slýchám jen pozitivní zkušenosti.
Zajímaly mě právě především ty komplikace, případně, jestli si pak třeba muž nesypal popel na hlavu, že už nemůže tzv. rozsévat sémě. :D

Četla jsem, že po zákroku se musí čekat cirka čtvrt až půl roku (mezitím se chránit jinou metodou) a pak dojít na kontrolní spermiogram? Bylo to tak i u vás, nebo to třeba trvalo i delší dobu?

• Citovat
  • Upravit
5635
18.7.18 19:51

@Nmdl
Komplikace opravdu zadne nebyly.Naopak se zhojil velmi rychle.Prvni den ale opravdu jen odpocinek,lezet a ledovat.Deuhy den uz sel normalka do prace a jen ho to pobolivalo.
Cca pul rok je opravdu nutne se chranit jinou metodou a pak je kontrolni spermiogram.Ten byl s totalni nulou :lol: .
Popel si na hlavu nesype.Mame dve deti a jsme spokojeni.
Pry kdybych ho opustila a nova zena po nem chtela dite,tak me pry zazaluje a bude chtit zaplatit reoperaci,nebo IVF :mrgreen:
My jsme takoví vtipalci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.7.18 19:53

@Nmdl
Jinak ja jsem puvodne chtela na sterilizaci.Ale.manzel prisel s touto variantou,ze je to snazsi a ja nemusim na velkou operaci.Rozhodne nema problem s egem.Byla jsem sama prekvapena,jak se k tomu postavil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
18.7.18 19:55
@sara1000 píše:
@Nmdl
Jinak ja jsem puvodne chtela na sterilizaci.Ale.manzel prisel s touto variantou,ze je to snazsi a ja nemusim na velkou operaci.Rozhodne nema problem s egem.Byla jsem sama prekvapena,jak se k tomu postavil :srdce:
;) Perfekt, díky moc za informace!
  • Citovat
  • Upravit
21130
18.7.18 20:22

@sara1000

Mně doktor řekl cca měsíc a půl, záleží na frekvenci a teda i když jsem do toho bušili jak hluchej do vrat - syndrom zavírajících se dveří - tak se nám čtvrtý mimino nepodařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.7.18 21:41

@KalamityJohn
Jako ja ze zacatku take mela nervy.Ale nakonec to take asi funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.18 11:04

Obavam se, ze jsi spatne informovana. Aby muz byl po vasektomii sterilni ( to znamena, aby v jeho semeni nebyly zadne spermie) je nutne, aby v prumeru asi 20× ejakukoval. Jinymi slovy, zdravy prumerny muz by mel byt po 20-30 dnech sterilni a mel by jit na kontrolni spermiogram. Nevim, kde jsi vzala, ze to trava pul roku…mozna pro starce nad hrobem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 11:47

Pokud dalsi potomci nejsou uz zadouci, neni podle myho nazoru nic lepsiho nez vazektomie. Jaka byla pro me uleva prestat brat HA…vsak vsichni vime, ze to pro nase zdravi neni nic dobreho. Muzi na vazektomii vetsinou podstoupit moc nechteji a tak se jim musi trochu dopomoci.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí