Antikoncepce, přesto těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
23.12.14 19:48

antikoncepce, přesto těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Při skončení mé minulé menstruace a při první pilulce jsem měla pohlavní styk. přítel se udělal do mě. Ted, po 14 dnech mě začlo bolet v podbříšku, trochu močák, vaječníky, střeva a ledviny. taky mě pobolívají prsa. Nevím jestli to s tim má něco společného. Antikoncepci beru pravidelně každdý den na hodinu, ale přesto se bojím. děkuji předem za odpověd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
23.12.14 19:51

@Pavll To si nemyslim, priznaky na infekci.

• Citovat
  • Upravit
2655
23.12.14 19:52
@Pavll píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Při skončení mé minulé menstruace a při první pilulce jsem měla pohlavní styk. přítel se udělal do mě. Ted, po 14 dnech mě začlo bolet v podbříšku, trochu močák, vaječníky, střeva a ledviny. taky mě pobolívají prsa. Nevím jestli to s tim má něco společného. Antikoncepci beru pravidelně každdý den na hodinu, ale přesto se bojím. děkuji předem za odpověd. :roll:

První týden po prvním prášku se má žena chránit i jinak, na to tě doktor neupozornil? :think: Pravděpodobnost otěhotnění při prvním prášku tam teda určitě vyšší bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.12.14 19:59

No neupozornnil:( ale měla bbych být chráněná i v pauze ne? navíc to bylo po ms. A antikonsepci beru skoro pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
23.12.14 20:03
@Pavll píše:
No neupozornnil:( ale měla bbych být chráněná i v pauze ne? navíc to bylo po ms. A antikonsepci beru skoro pul roku.

Aha, já myslela, že to máš úplně první prášek antikoncepce, pokud bereš antikoncepci už půl roku, tak je tam šance na otěhotnění možná tak 0,01 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.12.14 20:04

Prosím tě, klííídek a nohy nahoru, to co popisuješ opravdu nejsou příznaky těhotenství :mrgreen: spíš zánět nebo jiná choroba, ne těhotenství :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
23.12.14 22:24
@micha.bello píše:
Aha, já myslela, že to máš úplně první prášek antikoncepce, pokud bereš antikoncepci už půl roku, tak je tam šance na otěhotnění možná tak 0,01 %.

a vidíš, je tam celé 1%, stejně jako ostatní ochrany je i HA spolehlivá pouze na 99%, jen spermicidní gely jsou tuším pouze na 97% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.17 00:17

Těhotná v 18

Dobrý den, beru již tři roky pravidelně antikoncepci. Nikdy se nevyskytl žádný problém až do teď. Začalo mi být po ránu špatně, tak jsem si pro jistotu udělala tehotensky test a vyšel mi pozitivně. Moc prosím o radu co mám teď dělat a jak byste se v me situaci zachovali vy. Je mi 18 a stále studuji. Jsem z toho už zoufalá a nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.17 00:31

Přestala bych brát antikoncepci a objednala se k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
13.10.17 05:31

Co nejrychleji k lékaři. Po potvrzení těhotenství zvaž, co dále. Otec dítěte pracuje nebo je taky student? Přál by si teď dítě? Měla by podporu č rodině, nebo chceš dostudovat a deti až za dlouho? Doufám, že jsi těhotenství odhalila včas. Podle zdejších případů vím, že jedna antikoncepce v tomto mladém věku není 100% jistota. Je lépe ji kombinovat s přerušovanou soulož, prostě aby se sperma vůbec nedostalo tam, kam nemá.
Držím palce, ať se dobře rozhodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.10.17 07:45

@Deeveedee co otec miminka, rodina, pomuzou ti, abys i s mimcem dostudovala? Dojdi si k dr, a ividis. Plnoleta uz jsi, na tvym miste bych si dite nechala, pokud zo jen trochu pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.17 07:54

@Deeveedee
Taky si sahni do svědomí zda za to opravdu muze antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.10.17 08:33

@longed-for-dream :palec: Rada nad zlato, to jí fakt pomůže :lol: @Deeveedee Jinak jak píší ostatní upalují k dr. a hlavně všechno dobře zvaž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.17 08:48
@Feendulka píše:
@longed-for-dream :palec: Rada nad zlato, to jí fakt pomůže :lol: @Deeveedee Jinak jak píší ostatní upalují k dr. a hlavně všechno dobře zvaž :hug:

Breci akorát tak nad roztlitym mlikem. Tohle se nemuselo stát a měla dobře vážit hlavne brání antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.10.17 09:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat