Asi jsem divná, problémy s HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
22.12.14 20:07

Asi jsem divná, jinak nevím

Ahoj holky. Já vlastne nepotřebuji zase tak moc žádnou radu, potřebuji se vypovídat, snad mě někdo pochopí. Nevím ani kde začít. Mám přítele, plánujeme budoucnost vše časem, jsme spolu přes 5 měsíců (talže chvilku, ale citím ze je ten pravý) jsme o 10 let (me je 21) nic neni prekazkou. Beru HA ale radeji pouzivame aji kondom, pritel s tim nema vubec zadny problem. Ted k jadru, ja proste porad myslim na to ze bych mohla byt tehu, i kdyz se dvema ochranama si opravdu myslim ze by to byla velikanská náhoda. Poslední dobou me víc nez obvykle boli hlava, mám citlivá prsa a jakoby me obcas štípou, podbrisek me poboliva na leve strane (jakoby tlak pak krec), tloustnu, pri pohl. styku me obcas hodne boli podbrisek (zrejme zpusobeno nárazy) tak ze musime prestat. Dál se citim jakoby nafouknuta. Přemyslím o zmene HA kvuli te hlave a celkove asi me nesedla (beru 6. mesíc)
Omlouvam se jestli se to sem nehodi ja proste nevim co s tim.
Na gyndu jdu po novem roce, mám mu rict vse? ja proste nevim co delat, uz si propadam zrala na nejakeho psychologa nebo tak neco. Myslim ze je vse zbusobeno psychikou a tim ze se bojim tehu. (to ted opravdu neplanujeme, nejprve domecek zazemi a pak prcka - tesim se moc ale ne ted) :( S pritelem jsem to taky probirala a prisli jsme jen na to ze si nejsis necham zmenit prasky, jestli nesedly. ale jinak? nevim
Jeste jednou se omlouvam jestli to sem nepatri snad me nekdo pochopi.. (a omlouvam se za hacky a carky :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
22.12.14 20:09

A co test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
22.12.14 20:11

@kacaaa a zkousela si tehu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
22.12.14 20:11

Pokud bereš prášky pravidelně a používáš kondom zároveň, je pravděpodobnost těhotenství nulová. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
22.12.14 20:12

Nesedla ti antiko, zkus jinou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
22.12.14 20:13

Ty příznaky můžou být z antikoncepce, udělej si test a neplaš, na 99,9% fakt těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.12.14 20:13

@kacaaa přesně tak, změň HA..těhotenství v tomhl případě na 99,9% nehrozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
22.12.14 20:14

Jo pardon delala jsem si test uz asi dvakrat negativní necekane, naposledy tak pred mesicem, mesicky v pohode (kratsi jako obvykle ale to je tou antiko, si myslim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
22.12.14 20:16

A myslite ze i ten divnej pocit v podbrisku a ty prsa jsem díky tomu ze nesedla ta antiko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.12.14 20:18

Ahoj. Tak těhotná být můžeš, i když je to asi nepravděpodobný. Co se týká té bolesti hlavy, tak já brala HA 2,5 roku a hlava mě bolela co den. Netušila jsem, že to může být tím, ale když mi jí na tři měsíce dr vysadila (btw kvůli přibírání) tak mě hlava ze dne na den přestala bolet. Po třech měsících jsem na ní opět najela a od druhého dne opět bolesti. No už jsem si jí vysadila sama a ani jsem nedobrala první platíčko a mám klid. Používáme jen kondom a prášky už nechci ani vidět. Všechny ty příznaky můžou byt z HA, přeci jen je to hormonální zásah do těla, ale taky nemusí. Určitě si hned udělej test. Když tam nic nebude, zajdi k dr a zkus na tři měsíce vysadit, třeba to odezní. :-) na psychologa určitě nejsi. Já měla panickou hrůzu z otěhotnění taky, ne kvůli tomu, že bych dítě nechtěla, ale studovala jsem. Při každém sexu jsem se jen kontrolovala a partnera taky, aby se náhodou nestala nehoda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.12.14 20:21

Kdysi jsem četla, že hormonální antikoncepce vlastně funguje tak, že kvůli dodaným hormonům si tělo myslí, že je žena těhotná a tím přestává produkovat vajíčka. Tedy ovulovat. Takže bych se ani nedivila, že díky nevyhovující antik., máš tak nepříjemné pocity. Radím probrat to s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
22.12.14 20:28

Holky díky ja jsem si myslela jak me tady reknete ze jsem fakt divna a tak, na dr jdu v lednu hned po dovolenych (co ma doktor) sice jsem chtela jen predpis ale asi zajdu az k nemu a proberu s nim ty moje pocity a treba zmenu (s cim pocitam). Ale zase ja, u svyho dr jsem byla tak 3× i s registraci, moc se nezname a je me to blby :( nevim co presne to nepopisu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.12.14 20:31

Nesedla ti HA, ja mela napoprve sbad vsechny vedlejsi ucinky co jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.12.14 20:42

Jo, nesedla ti antikoncepce. Vymenit. Tehu pres takovou dvojtou ochranu nebudes.

• Citovat
  • Upravit
8892
22.12.14 21:00

Ja kdyz jsem se hodne bala otehotneni tak jsem mela priznaky kazdej mesic a
nikdy jsem tehotna nebyla. Bude to i psychikou, zkus se nestresovat ze otehotnis, i kdyz ja vim ze se to snadno rika a hur dela. Co ja si delala testu :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí