Používáte EVRU?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
17.12.14 08:27

Používáte EVRU?

Ahoj holky, které používáte náplastě EVRA :) Já jsem právě začala, mám nalepenou druhou a strašně to svědí, dělají se mi kolem pupínky a místo po odlepení první (odlepená je 3 dny) je stále zarudlé a podrážděné… Jak to máte Vy? Měli jste to takhle jen na začátku, nebo to mám vzdát? Přijde mi, že je to dost špatná kožní reakce, mám balení na 3 měsíce, ale přemýšlím, že ty další 2 měsíce si je už lepit nebudu - akorát mi je líto těch peněz za to… Nevíte o nějaké možnosti, jak se jich zbavit, aby se mi alespoň něco vrátilo? Inzerát dávat nemůžu, prý pokud to je na předpis k dostání v lékárně, tak to je nezákonné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
17.12.14 08:49

Kamarádka měla a nezvykla si, musela přestat. Se poptej v okolí jestli je někdo nepoužívá. Ale i kdybys je frkla na nějaké fórum o antikoncepci tak se taky houby stane, však to dělá každá druhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.12.14 08:52

Měla jsem ze začátku podobný problém. Dr. říkal, že je to pravděpodobně reakce na lepidlo, které je tam obsažené. V mém případě to nebylo tak hrozné, takže jsem zkoušela lepit na jiné místo a normálně používala dál. A navíc jsem těžký atopik, takže neg. reaguji v podstatě na vše :) Ale samozřejmě záleží na intenzitě reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.12.14 08:48
@KattyK píše:
Měla jsem ze začátku podobný problém. Dr. říkal, že je to pravděpodobně reakce na lepidlo, které je tam obsažené. V mém případě to nebylo tak hrozné, takže jsem zkoušela lepit na jiné místo a normálně používala dál. A navíc jsem těžký atopik, takže neg. reaguji v podstatě na vše :) Ale samozřejmě záleží na intenzitě reakce.

zkušenosti s tímto nemám, ale asi bych to taky přikládala té alergii na náplast, já nesnesu v podstatě žádnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí