Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čti příbalový leták, je to podle toho, v jaké fázi cyklu jsi..
A jakou beres HA a v jakém týdnů jsi vynechala ( 1,2,3 týden )?
V letáku máš napsané, že pokud je to někdy v prostředu cyklu…měla by jsi být v klidu, že hladina hormonů v tvém těle je vysoká. Nepíšeš zda-li jsi na začátku, nebo konci tudíž šance na otěhotnění tam je. Počkej si na menstruaci a uvidíš. Neplaš se zbytečně ![]()
No vlastně jsem ted nevynechávala 7denní pauzu a jedu v kuse další platíčko z něhož mám pryč ten první týden
A dnesni už jsi brala? Pokud ne, začala bych 7denni pauzu a tam by byla mala pravděpodobnost otěhotnění.
Pokud jsi nevynechala 7mi denní pauzu, tak jsi chráněná. Klidně jsi už ani dnes nemusela brát prášeka udělat si pauzu teď, takhle možná budeš špinit… Ale můžeš být v klidu, šance na otěhotnění je celkem malá ![]()
Moc díky, snad stoho nic nebude
já tu sedmidenní pauzu nevynechala bo jdu zítra na gyndu, chtěla jsem jí stihnou do vánoc tak jsem potřebovala nemít ms.Tak budu užívat normálně dál a za týden až deset dní si zkusím udělat test
Jako náhoda je blbec, otěhotněly holky, co braly poctivě, ale podle mě je šance vážně malá. Já kdybych měla otěhotnět pokaždé, když se mi to „povedlo“, tak Marie Terezie hadr
![]()
@Anonymní píše:
Moc díky, snad stoho nic nebudejá tu sedmidenní pauzu nevynechala bo jdu zítra na gyndu, chtěla jsem jí stihnou do vánoc tak jsem potřebovala nemít ms.Tak budu užívat normálně dál a za týden až deset dní si zkusím udělat test
Já si myslím, ze to bude v pohodě, ono díky tomu, ze nebyla 7denni pauza, tak jsi pořad jakoby v 2 týdnů brání HA a tam 1 tabletka nevadí. Test bych zkusila az když nedorazí MS.
Dobrý den, mám dotaz. Dobrala jsem poslední platíčko v mém prvním balení, spletla jsem se ale u posleního prášku..Myslela jsem si, že byl na středu ale v pátek jsem zjistila, že jsem měla tabletku i na čtvrtek. Ta byla tedy poslední a zapomněla jsem si jí vzít. V panice jsem si ji tedy vzala v pátek co nejrychleji. Později jsem se v letáčku dočetla, že jsem si jí nejlépe neměla brát vůbec a nebo navázat dalším platíčkem, které ale nemám. Moje otázka je, jestli nebude problém udělat ted týdenní pauzu, jestli se dostaví menstruace a jestli jsem ted chránená? Děkuji za odpoved.
@mira16 doporučuji chránit se bariérově, než zase najedeš na další plato.
Dobrý den, potřebuji nutně poradit. Užívám antikoncepci.Dnes jsem si šla vzít a prášek a zjistila jsem, že nemám odebranou neděli což znamená že jsem si ho včera ráno zapoměla vzít a odpoledne měla pohlavní styk
Jaká je pravděpodobnost otěhotnění??