Vynechaná antikoncepce a pravděpodobnost otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.12.14 10:47

nevzatý prášek

Dobrý den, potřebuji nutně poradit. Užívám antikoncepci.Dnes jsem si šla vzít a prášek a zjistila jsem, že nemám odebranou neděli což znamená že jsem si ho včera ráno zapoměla vzít a odpoledne měla pohlavní styk :-(( Jaká je pravděpodobnost otěhotnění??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
15.12.14 10:50

Čti příbalový leták, je to podle toho, v jaké fázi cyklu jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.12.14 10:50

A jakou beres HA a v jakém týdnů jsi vynechala ( 1,2,3 týden )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
15.12.14 10:51

V letáku máš napsané, že pokud je to někdy v prostředu cyklu…měla by jsi být v klidu, že hladina hormonů v tvém těle je vysoká. Nepíšeš zda-li jsi na začátku, nebo konci tudíž šance na otěhotnění tam je. Počkej si na menstruaci a uvidíš. Neplaš se zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 10:53

Je to Regischa, mám odebraný první týden

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 10:58

No vlastně jsem ted nevynechávala 7denní pauzu a jedu v kuse další platíčko z něhož mám pryč ten první týden

• Citovat
  • Upravit
8112
15.12.14 11:00

A dnesni už jsi brala? Pokud ne, začala bych 7denni pauzu a tam by byla mala pravděpodobnost otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 11:04

Dnes už jsem podle letáku vzala dva :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
9374
15.12.14 11:16

Pokud jsi nevynechala 7mi denní pauzu, tak jsi chráněná. Klidně jsi už ani dnes nemusela brát prášeka udělat si pauzu teď, takhle možná budeš špinit… Ale můžeš být v klidu, šance na otěhotnění je celkem malá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 11:22

Moc díky, snad stoho nic nebude :-( já tu sedmidenní pauzu nevynechala bo jdu zítra na gyndu, chtěla jsem jí stihnou do vánoc tak jsem potřebovala nemít ms.Tak budu užívat normálně dál a za týden až deset dní si zkusím udělat test

• Citovat
  • Upravit
20518
15.12.14 11:39

Jako náhoda je blbec, otěhotněly holky, co braly poctivě, ale podle mě je šance vážně malá. Já kdybych měla otěhotnět pokaždé, když se mi to „povedlo“, tak Marie Terezie hadr :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.12.14 11:40
@Anonymní píše:
Moc díky, snad stoho nic nebude :-( já tu sedmidenní pauzu nevynechala bo jdu zítra na gyndu, chtěla jsem jí stihnou do vánoc tak jsem potřebovala nemít ms.Tak budu užívat normálně dál a za týden až deset dní si zkusím udělat test

Já si myslím, ze to bude v pohodě, ono díky tomu, ze nebyla 7denni pauza, tak jsi pořad jakoby v 2 týdnů brání HA a tam 1 tabletka nevadí. Test bych zkusila az když nedorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.12.14 11:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.15 13:37

zapomenutý poslední prášek

Dobrý den, mám dotaz. Dobrala jsem poslední platíčko v mém prvním balení, spletla jsem se ale u posleního prášku..Myslela jsem si, že byl na středu ale v pátek jsem zjistila, že jsem měla tabletku i na čtvrtek. Ta byla tedy poslední a zapomněla jsem si jí vzít. V panice jsem si ji tedy vzala v pátek co nejrychleji. Později jsem se v letáčku dočetla, že jsem si jí nejlépe neměla brát vůbec a nebo navázat dalším platíčkem, které ale nemám. Moje otázka je, jestli nebude problém udělat ted týdenní pauzu, jestli se dostaví menstruace a jestli jsem ted chránená? Děkuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
3.1.15 13:43

@mira16 doporučuji chránit se bariérově, než zase najedeš na další plato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí