Přerušení braní HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jokerka
8.12.14 09:46

Přerušení braní HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to u vás bylo s menstruací po přerušení braní hormonální antikoncepce? A celkově nějaké změny? (vím že je to individuální každá to máme jinak) A jak to bylo s početím? Slyšela jsem že to některým trvalo až dva roky než měly dítě. Ted ještě dítě nechci ale zrovna nemůže nikdo vědět jak to bude u mě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27571
8.12.14 09:50

@Jokerka ms jsem měla přesně po 28 dnech jak švýcarské hodinky, a otěhotněla jsem hned první měsíc, to nevyšlo, a další těhotenství bylo za tři měsíce a vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
8.12.14 10:09

Já vysadila HAK po 6 letech užívání a nemohla jsem dostat první ms. Myslela jsem, že mám rozhašený cyklus. Ale ne, otěhotněla jsem takhle hned po vysazení, kdy jsem nedostala ani první ms :mrgreen: Dceru jsem donosila, těhotenství bez problémů (až na krvácení do mozku, ale to je jiná kapitola, po gynekologické stránce bylo vše v pořádku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
8.12.14 10:11

Vysadila jsem v lednu, po 6ti letech užívání. Vysazovala jsem především proto, že mi nebylo fyzicky dobře (nafouklé břicho, problémy se zažívání, únava,…) a nemohla jsem přijít na důvod. Po vysazení do měsíce všechny problémy zmizely.
První MS přišla po 28dnech a jsem si jistá, že kdybychom se ten měsíc snažili, tak taky otěhotním. Další MS pak chodila v rozmezí 48-60 dní. Jelikož jsme se chtěli začít snažit, tak to má dr. řešila Duphastonem, po něm cyklus bez problému. Otěhotněla jsem po 5ti měsících užívání Duphastonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
8.12.14 10:52

Vysadila jsem po cca 15ti letech užívání, ms přišla za dva měsíce a další už nepřišla, pač jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.12.14 11:06

Vysadila jsem po 13 letech užívání. HA mi přestala sedět, silné bolesti břicha ap., kvůli tomu jsem ji před lety začala brát, aby byla ms slabší. Po vysazení první měsíc přišla trochu později, potom už pravidelně, plus minus nějaký ten den. Pocitově se mi hrozně ulevilo, přestala jsem být tak vyčerpaná. Bolesti břicha byly minimální. Otěhotněla jsem po půl roce. Nyní jsem rok po porodu a vysadila jsem azalii, ta mi neseděla vůbec a cyklus se stále rovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
8.12.14 18:39

zakladateka příspěvku

Děkuji za odpovědi :) já jí neberu protože mi to snížilo libido (spíše uplně)

• Citovat
  • Upravit
31
9.12.14 10:59

Já vysadila po 10letech 2 MS přišli v pohodě asi jen o 3 dny dele, 3.už ne, byla jsem tehu, což ale bohužel nedopadlo, v 7+1 jsem musela na kyretáž.
Změny po vysazeni u me, mastnější vlasy a pleť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 10:18

Já vysadila antikoncepci po třech letech braní, to co mi napáchala bylo opravdu strašné, proto už bych antikoncepci do sebe nikdy necpala. Menstruaci jsem měla až díky vyvolávacím injekcím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viky.beckham
10.6.15 15:27

Ja vysadila pred 2 mesici po peti letech a menst. nikde ale nepujdu na vyvolavacku-dalsi hormony uz do sebe nechci cpat, telo se potrebuje samo nastartovat, tak tomu davam cas. tehotna se necitim a ani se zatim nesnazime..jinak zmeny? skvela nalada jsem hodne usmevava-okoli si toho taky vsimlo, plet se zhorsila ale ne nejak zavratne, vlasy se masti casteji ale telo se musi vycitit, tak to beru zatim sportovne :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1