Záměna špinění za první den MS

330
23.11.14 21:05

Záměna špinění za první den ms

Ahoj jsem moula. Mám po druhým porodu. První ms po porodu jsem stihla ještě v šestinedělí. Od dr jsem na kontrole po šesti nedělí dostala antinu s tím, že když nekojím, tak čekat na první den ms. Pokud bych se držela schématu jako před těhotenstvím kdy jsem měla ms po 21 dnech tak bych to měla dostat zítra. Jenže já jsem včera začala lehounce krvácet, a tak jsem si odvodila, že je to přeci jen po porodu všechno jinak tak jsem si teda piluli vzala, jenže se to nijak nerozjelo. A dnes ani ťuk. Podotýkám, že jsem NIKDY nešpinila, ani po prvním porodu, když měla přijít ms. Tak nevím jestli mám rozjet to braní, když už jsem tak blbá a chránit se holt tohle plato jinak, když už jsem si teda spletla špinění s první dnem ms. A nebo dělat, že jsem tu jednu piluli nevzala a počkat na regulérní krvácení a mít holt jen 20 tablet a pak si udělat sedmi denní pauzu a pak se chytit správně. Joo holt jak jsem stará tak jsem blbá. Děkuju za radu. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85403
23.11.14 21:08

@Weencaa kdyz zacnu spinit vecer, tak pocitam jako prvni den cyklu az nasledujici den rano. Ve Tvem pripade teda taky netusim, je otazkou, zda to byla vubec MS :think: zitra bych se poradila po telefonu s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 21:08

@Weencaa No.. já myslím, že to byla MS. Jen díky hormonům se ti hned zastavila…mě se to teda úplně poprvé při antiko stalo… normálně si ji vezmi i dnes a zítra si zavolej na gyndu pro klid duše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 21:10
@blumen píše:
@Weencaa kdyz zacnu spinit vecer, tak pocitam jako prvni den cyklu az nasledujici den rano. Ve Tvem pripade teda taky netusim, je otazkou, zda to byla vubec MS :think: zitra bych se poradila po telefonu s doktorkou

Já právě začala pošpiňovat už od rána. Takže právě proto jsem tak zmatená jak včela z jara. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 21:11
@kiwa píše:
@Weencaa No.. já myslím, že to byla MS. Jen díky hormonům se ti hned zastavila…mě se to teda úplně poprvé při antiko stalo… normálně si ji vezmi i dnes a zítra si zavolej na gyndu pro klid duše :hug:

Joo volat můžu leda tak z okna, zítra dr neordinuje. Když se daří tak se daří. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
23.11.14 21:12

Jednou se mi to taky tak povedlo po revizi. Začala jsem špinit, tak jsem si večer vzala tabletu a druhý den vůbec nic, ani špinění. Tak jsem si další prášek nevzala a počkala až na opravdový začátek ms. Nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 21:13

@Weencaa aha, tak bych se zkusila bud zeptat v lékárně a nebo prostě zavolat na pohotovost či k jiné dr a představit se jako nějaká Nováková a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 21:15
@kiwa píše:
@Weencaa aha, tak bych se zkusila bud zeptat v lékárně a nebo prostě zavolat na pohotovost či k jiné dr a představit se jako nějaká Nováková a hotovo…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
23.11.14 21:19

Všude ti poradí maximálně taky 2 varianty, víc toho nikdo nevymyslí. Buď normálně ber a celé plato se chraň ještě jinak, pro jistotu, že by to nástup MS nebyl. Nebo čekej na další. Nikde ale nemáš jistotu, že by se neopakovalo to stejné, co teď.
Já osobně bych brala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 21:20
@blumen píše:

Myslíš tu v šesti nedělí? To jsem si na 100 % jistá. To už fakt očistky nebyly a jelikož jsem nekojila úž od porodu, takže tam nemohl být ani rozhoz krátkodobým kojením. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
23.11.14 21:22

@Weencaa asi bych brala dal, ale chranila se pro jistotu az do dalsiho platicka jinak, i behem 7-denni pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
23.11.14 21:24

Ja taky takhle zakrvacela a nic, zacla jsem brat antiko a chranili jsme se jinak. Pak jsem to rikala svemu gyndari a on mi rekl, ze staci i to slabe zakrvaceni, i silnejsi spineni a ze jsem byla chranena uz ten prvni mesic, kdy jsme se chranili jinak.
Pokracovala bych, pro kliud duse se chranila a po cobrani plata bude vyreseno. Ono po porodu se muze cyklus menit a taky by sis na tu pravou ms mohla pockat i delsi dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 21:27

Moc vám děkuju za rady. Ale hlavně za to, že mě neberete jako úplnýho bebila. :hug: Jsem na sebe sama nakrknutá. Zvládám se postarat o dvě děti a chod domácnosti a udělám takovejhle kopanec… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 21:28

@Weencaa vůbec si nenadávej… asi bych byla v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
23.11.14 21:34

Vubec bych nestresovala, proste to ber dal a zpocatku se chran. Co ja si pamatuju, kdyz jsem kdysi bravala HA, byly tam snad tri mozne zacatky brani, pricemz jen pri tom od 1.DC byl clovek chranen od zacatku. Nevidim to jako nijak zasadni chybu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí