Záměna špinění za první den MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
23.11.14 22:34

@Weencaa Klídek, já bych z toho až tak extra velkou vědu nedělala. Sice je to blbý, ale když už sis vzala pilulku, tak dnes vezmi další a zítra další… dober celé plato, akorát se celý měsíc chraň proti početí jiným způsobem ;) Teoreticky vzato by asi bylo jedno, kdy se nasadí HA, nasazuje se při ms právě kvůli tomu, aby vajíčko bylo z těla vypuzeno a další ovulaci se zabránilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.11.14 22:35

Ja bych se z toho taky nehroutila, brala dal chranila se preventivne jeste jinak. Takhle jsem to delala celou dobu, co jsem brala HA - kdyz jsem mela pochybnosti z jakehokolik duvodu (treba strevni problemy, leky nebo cokoliv jineho), tak jsne pridali kondom a bylo. Stejne bych se v prvnim cyklu brani radeji jeste chranila necim jinym…pro jistotu. Za mych dob se to tusim i doporucovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 22:41
@beruska9 píše:
Ja bych se z toho taky nehroutila, brala dal chranila se preventivne jeste jinak. Takhle jsem to delala celou dobu, co jsem brala HA - kdyz jsem mela pochybnosti z jakehokolik duvodu (treba strevni problemy, leky nebo cokoliv jineho), tak jsne pridali kondom a bylo. Stejne bych se v prvnim cyklu brani radeji jeste chranila necim jinym…pro jistotu. Za mych dob se to tusim i doporucovalo.

Tak jako jiná ochrana bude tak nebo tak, mě spíš jde o celkově vliv na další cyklus. Aby ten další byl spolehlivě vykrytej. Tímhle vysvětlením jsem měla začít co? Vždyť to říkám, že jsem teďkon prostě mimóza. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.11.14 22:44
@Petule030 píše:
@Weencaa Klídek, já bych z toho až tak extra velkou vědu nedělala. Sice je to blbý, ale když už sis vzala pilulku, tak dnes vezmi další a zítra další… dober celé plato, akorát se celý měsíc chraň proti početí jiným způsobem ;) Teoreticky vzato by asi bylo jedno, kdy se nasadí HA, nasazuje se při ms právě kvůli tomu, aby vajíčko bylo z těla vypuzeno a další ovulaci se zabránilo ;)

Jako asi budu pokračovat, i na sobě cejtím, že „rudý peklo“ je za rohem. Jen mě to prostě zaskočilo. Ani nevím proč, páč jsem v naturelu salámistka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.11.14 03:51

@Weencaa : ja myslim, ze se to srovna…pod vlivem tech leku telo nabehne na HA rezim - tj ms prijde v sedmidenni pauze. Ono jde pri zacatku hlavne o ten prvni mesic, pri „nespravnem“ zacatku nemusi hned zafungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí