Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Teprve dva měsíce mám přítele a už by se chtěl se mnou vyspat (jsem ještě panna) a ptal se jestli bych začala brát prášky tak jsem řekla ze jo ale teď když nás tím přemýšlim tak se mi moc nechce ještě jsem nikdy nebyla ani na gynde a kdybych je začala brát tak bych je bála ze by jsem pribrala už ted jsem obézn. A i když jsme spolu dva měsíce tak jsme se ani moc často neviděli třeba jednou za týden. Co mám dělat?
Na sex musíš být připravená pokud nejsi není co řešit. Nevím kolik ti je, ale na gyndu bys měla jít po první menstruaci takže je i na čase.
@lucenka píše:
@KlarinkaPa že bys byla nová panna Marie? V jiný diskuzi už máš dítě
Prosimte, to je kamaradka, ktera si pujcila profil, to je ted desne in, to nepoznas?
tak to jsi uplne oooout
@ShadowHunter píše:
@lucenka a manžela k tomu
To už je třešnička na dortu ![]()
@Bibi239 píše:
Prosimte, to je kamaradka, ktera si pujcila profil, to je ted desne in, to nepoznas?tak to jsi uplne oooout
Budu tady zase muset začít trávit víc času, abych se dostala do obrazu ![]()
Tak si poprve muze vzit kondom. Jinak prasky, po samotnem prasku nepriberes, ale to je na tobe jestli je chces brat. Navic by jsi musela na gyndu a pak je zacit uzivat, coz je tak mesic navic.
@pikola píše:
Tak si poprve muze vzit kondom. Jinak prasky, po samotnem prasku nepriberes, ale to je na tobe jestli je chces brat. Navic by jsi musela na gyndu a pak je zacit uzivat, coz je tak mesic navic.
A muzu se teda ještě zeptat když bych je teda začala brát tak po jaké dobe začnou zabírat?? A jak by to bylo potom s vysazováním? Chtěla bych se začít brát protože kondom mi přijde blby
@elinka90 To je tak trochu blbost, ne? Proč by měly 12-ti leté holčičky chodit „povinně“ na gyndu? Pokud nejsou žádné problémy, bohatě stačí jít až před/po zahájení sex. života.
@KlarinkaPa píše:
A muzu se teda ještě zeptat když bych je teda začala brát tak po jaké dobe začnou zabírat?? A jak by to bylo potom s vysazováním? Chtěla bych se začít brát protože kondom mi přijde blby
Pokud je uzivas spravne tak nektere hned. Ale bud je beres nebo ne, neni dobre to brat jak lentilky kdyz se ti to hodi. A kondom neni blby, jen je zodpovednost na jeho strane.
@KlarinkaPa Nejde ani tak o tloušťku, jako tak o to svinstv*, co to je a proč to do sebe cpát? Navíc já bych se mladých kluků bála, odkaz stejně jako starých, ale pochybuji, ze on panic není. A oni takové krásné chlamydie, HPV viry, ueroplasma - hm… Lahůdka! HIV, syfilis atd ani nezmiňuji. Takže za mě si vemte gumicku ![]()
A přítel ti přinesl papír, že je naprosto zdravý a od posledního testování na hiv, syfilis a jiné breberky s nikým nespal? Pokud ne, bez kondomu ani náhodou, prášky jsou podle mě varianta pro pravidelný sexuální život s jedním dlouhodobým, prověřeným, zdravým partnerem.