Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky…má některá z Vás zkušenosti s antikoncepcí Torri…já ji užívám od července a pořád se nemůžu zbavit občasného špinění
…díky za odpovědi ![]()
Užívám ji také od března nebo dubna. Problémy jako špinění nemám. Snáším jí dobře, jen libido nic moc…
Tak to docela závidím…já ač jím opravdu pravidelně, tak prostě jeden týden…prostě blbý…teď mi doktor doporučil užívat, ještě askorutin…tak uvidím…a to libidlo, také nic moc…
Já uživám necelé dva týdny a už 3. den krvácím, jsem zvědavá, jak dlouho a jestli se to časem ustálí…
Jak pokračujete? Já Torri musela vysadit kvůli silnému neustávajícímu krvácení. Tak teď nevím, zda zkusit ještě jinou značku antikoncepce, když složení je stejné?
I já Torri vysadila, už jsem na to neměla sílu…mám teď jinou antikoncepci…tak uvidím ![]()
Lunafem…brala jsem ho už předtím Torri a byla jsem spokojená, tak uvidím teď…dneska začínám…
@Renčula0 Lunafem…brala jsem ho už předtím Torri a byla jsem spokojená, tak uvidím teď…dneska začínám…
Tak já už Torri vysadila, mentstruace byla 3 týdny v kuse. Bohužel jsem musela přestat i odsávat MM, takže se to vyřešilo za mě a hned jsem najela na klasickou antiko Sylviane…
![]()
prosím vás začala jsem před měsícem užívat antikoncepci Torri…včera jsem začala brát s nového platíčka a myslela si že dostanu MS měli jste to hned pravidelně a nebo ne děkuji ![]()
@Kebinka tahle antina se bere v kuse a zabranuje uvolneni vajicek takze na ni menstruaci nedostanes to by jsi musela brat antinu kde delas tydeni pauzy po kazdem dobrani platicka
@Romčís
ježíš moc děkuji to mě teda nenapadlo
a já tu stresuji že jsem to nedostala a vyhrožovala manželovi že ho uškrtím jestli jsem znova těhotná
tak to se mi ulevilo a už můžu fungovat zase normálně a né ve stresu od pátku jsem byla velká hromada nervů
děkuji moc a omlouvám se že jsem takovej truhlík a nevěděla jsem to ![]()
@Kebinka ja ji brala pet mesicu a neotehotnela jsem
ted v dubnu jsem ji vysadila nesedi mi a jinou nemuzu..ale to nevadi ze jsi nevedela ted uz vis
jinak ja na ni krvacela nebo spinila snad porad a ted mam konecne klid ![]()
@Romčís
já právě nešpiním ani nekrvácím a fakt jsem měla strach že jsem zase v tom…ale doberu ji a uvidíme já také moc antiko nemůžu kvůli žilám a nohám takže nevím no ale děkuji