Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Romčís
podle mého dr mi nic není ale nohy mám pořád oteklé a bolí jako čert a když se bouchnu stačí trochu zůstane mi v noze prohlubeň a tmavé místo mám fakt hnusné nohy a když jsem byla jednou s nohama na ultrazvuku tak ten primář že ať vůbec neberu antikoncepci takže tak
@Kebinka to by tvuj dr musel poslat tvoji krev na genetiku a dedi se to bud po jednom nebo po obou rodicich..ja to mam po mamce a ona to taky nevedela pritom prodelala uz tri trombozy a zjistila to diky me ze moje dr na gynde je zodpovedna
@Romčís
já se teď teda chystám k doktorovi a chci aby mi vzal krev protože to není normální si myslím
@Kebinka zkus o to pozadat mi to dr udelala protoze na to mela podezreni kdyz jsem ji rekla ze mamka mela trombozy..proto muzu jenom antinu jako je torri ale mi to proste nesedi je to hnus a uz nikdy antinu nechci ted je mi bez ni lip ![]()
@Romčís
já jsem jí taky delší dobu neměla ale už mám tři cácorky a nechci být znova těhotná…moje dr mi nutí tělísko ale za 6500 na to nemám…je pravda že mě teda bylo hodně zle teď v době když jsem měla mít MS…a já nemýt prášky tak asi rodím jako křeček ![]()
je to vtipný přes 3 roky jsem nemohla otěhotně první dcera je po IVF a teď bych rodila jako na běžícím pásu
@Kebinka me taky dr rikala ze kdyz ne antinu tak telisko to jsem ji rekla ze urcite ne jsem mlada mam jedno dite a zadne hovadiny si do tela rvat nebudu
proto ted spoleham na pharmatex tak doufam ze funguje ale asi jo zatim se tehotna necitim ![]()
@Jersey.Fox píše:
Tak já už Torri vysadila, mentstruace byla 3 týdny v kuse. Bohužel jsem musela přestat i odsávat MM, takže se to vyřešilo za mě a hned jsem najela na klasickou antiko Sylviane… [/citace@tonica píše:
Užívám ji také od března nebo dubna. Problémy jako špinění nemám. Snáším jí dobře, jen libido nic moc…Prosim vas jak to u Torri je, berou se se v kuse 30 dni nebo 21 dni, beru je 10 dni a nevim zda krvaceni ne moc silne je menstruace nebo vedlejsi ucinek,27.6 byl termin porodu a az nyni jsem zacala brat Torri
Ahoj holky, antikoncepci Torri beru od března. Zvažuji ukončit. Sice celou dobu bez menses, ale 7 kg nahoře, libido pryč
.Jsem bez nálady, prostě hrůza a nevím co dál
.
Ahojky Torri se bere pořád bez přestávky. Dobereš platíčko a hned nasadíš další
.
@Monika 2012 tak ji vysad a ber jinou nebo telisko nebo nic vic moznosti nemas ![]()
Ahoj holky. Chtěla bych moc poprosit o radu. Před 10 dny jsem dobrala třetí platíčko antikoncepce Torri. Doteď jsem ale menstruaci nedostala. Jak dlouho jste po vysazení antikoncepce mestruaci dostaly? Nevím, jestli mám navštívit raději lékaře či ještě počkat. Moc díky ![]()
No mám stejný problém už ant. torri neberu víc než měsíc a pořád jsem MS nedostala
Přidávám jen zkušenost o užívání Torri. Také jsem při ní menstruaci neměla (brala jsem jedno balení, tedy cca tři měsíce), byla jsem po ní více unavená, protivnější a snižovala se mi chuť na sex..Takže jsem se na ní vykašlala a teď zkusím Cerazette, ale myslím, že to bude asi podobné, takže pokud i po ní mi bude stejně na nic, tak holt zavedeme kondom a kdyby něco, tak přijde další (zatím máme jednoho klučíka) ![]()