Antikoncepce Torri

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.10.16 11:10

Tak ja už vím proc jsem to nedostala :) jen co jsem je vysadila hned jsem otěhotněla :D takze čekáme druhou holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.16 14:30

Ahojky holky,
já mám taky Torri a akorát jsem volala na gyndu, jelikož krvacim už 14dni. A 4mesice už nekojim, takže mi doktorka říkala, že to je tím. Takže teď mám jíst 2tablety 5dni. Akorát pak nevím, jestli zase normálně pokračovat jednou tabletkou denně? Asi taky uměním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.17 21:08

Brala jsem Torri a celou dobu jsem špinila od vysazení je to už měsíc a menstruace pořád nikde, nemůžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.17 21:08

Brala jsem Torri a celou dobu jsem špinila od vysazení je to už měsíc a menstruace pořád nikde, nemůžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.17 21:26

Ja brala Torri a nemela jsem to vubec a ani jsem nespinila.. ale za to jsem vypadala, jak pubertak.. pupinek vedle pupinku.. celo, dekolt i zada.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.17 14:49

Ahoj holky, pokud některá užíváte HA Torri, mám doma 3 balení, nenačaté, kdyby některá měla zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.2.17 12:05

.

Příspěvek upraven 21.05.17 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.17 16:10

Za mě zkušenost špatná, užívala jsem 3 týdny a z toho 14 dnů silně krvácela, takže jsem to ukončila. Kdyby měl někdo zájem, leží mi doma 2 celé blistry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.17 16:55

Lola

Ahoj, chci se zeptat, poradit. Po prve Mám antikoncepci Torri.
Nevíte jestli se potom přibírá nebo to má jiné účinky?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.17 17:15

Torri

Ahoj chtěla bych se zeptat…měli jste první mesíc při užívání Torri měli měsíčky? Máme jet na dovolenou a akorát čekám kdy to dostanu bacyh si mohla vzít první a nevím jestli nepočkat až mesíc po dovolené :/

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.4.18 23:27

Ahoj holky,
po prvním porodu jsem brala antiko Torri a všechno bylo v pohodě. Teď po druhým jsem ji začala brát zase a hrůza. Migrény, deprese, chuť na sex fuč, menzes co 14 dní, to prostě trága. V půlce druhýho platíčka jsem ji hodila do koše, protože to dál nešlo. Zatím se dávám pomalu do pořádku, ale nic moc. Jak dlouho vám trvalo vrátit se do normálu? Zkusila bych nějaký bylinky, ale ještě kojím a zrovna byliny s vlivem na hormony si netroufnu.

• Citovat
  • Upravit
13.4.18 19:15

Začala jsem ji brát místo Evellien, a stejně jako u Evellien vůbec nešpiním ani nemám menstruaci prostě vůbec nic. Při přechodu jsem nezaznamenala změny, ale když jsem začala brát Evellien (stejný obsah desogestrelu) tak jsem měla cca 3 měsíce dost chaotické špinění a menstruace - pak se to ustálilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
13.5.18 20:35

Je tu prosím někdo, kdo bere antikoncepci Torri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.1.19 12:48

Dobrý den chtelA jsem se zeptat beru antikoncepci torri od září nespinila jsem ani nekrvacela až dneska lehké špinění bolest břicha prujem. Je to normální nebo se mám bát jestli nejsem znova tehotna. Prasky beru pravidelně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
31.1.19 15:20

@LucyVase já jsem začala špinit cca po půl roce užívání.Můj gynekolog mi řekl,že se to stává poměrně často u těchto antikoncepcí při kojení a nakonec mi to začalo vadit,tak jsem jí vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí