Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj přešla jsem z antikoncepce ayreen a na antikoncepci leverette dobrala jsem ji a už je to je skoro pět dní dřív a ještě sem to nedostala dřív sem to měla tak za 2-3 dny, těhotná snad nejsem brala sem to každej den ve stejnej čas a nezapoměla jsem (tím sem si 100% jistá mam budika) má te s ní někdo nějaké zkušenosti??
Zkušenosti s touto HA nemám, ale pokud bereš prášky pravidelně, tak těhotná pravděpodobně nejsi
Možná to dostaneš později, na vinně bude spíš změna prášků. I kdyby se menstruace nedostavila, tak to neznamená, že musíš být těhotná. Ale pro jistotu si pak můžeš zajít na gyndu.
Ahoj, chtěla bych se zeptat kolik stojí antikoncepce LEVERETTE.
Děkuji
Za antikoncepci jsem dala 440 korun ale možná to je u každé lékarny jinak.
![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak snášíte antikoncepci Leverette? Nějaké negativa??
Zdravím, začala jsem užívat leverette, už mám 5 tabletu, ale začala jsem mít bolesti v podbřišku a začala jsem špinit. Je to normální?
Ahojky, beru nove Leverette a chtela bych se zeptat jak dlouho jste pri prvnim platicku krvacely…ja byla zvykla ze vzdy max 3dny a konec a tedka to trva už pres tyden. A bojim se aby to netrvalo jeste dyl
Būdu rada za nazor. Dekuji
@Elliii Já s ní teda spokojená nejsem. nasadila jsem před 14 dny, a od té doby pořád špiním. sice malinko, ale prostě mě to štve. Takže já pojedu k doktorovi pro jinou antinu.
@micta
Ty jo to mi ani nerikej…
je fakt ze premyslim ze se na no taky vyprdnu, protoze mi je aj zle dost od zaludku od te doby co ji beru
A to mi Dr. rikala ze se setrna ![]()
Ahoj beru antikoncepci levetette je to moje první antikoncepce a dnes jsem snědla osmou pilulku včera se do mě můj přítel udělal a nevím jestli už antikoncepce účinkovala… A poslední 2-3 dny mám průjem a dnes už jsem chodila často i na malou nemate to taky někdo tak? ![]()
Ahoj beru antikoncepci leverette a měla sem v balení 3 oranžové prášky a vcera nechtěně sem si vzala místo oranžového prasku placebo spletla sem si barvu s jinými prášky tak sem si ho vzala i dnes abych je nekombinovala nemůže se mi nic stát když beru tedy placebo ale nedobrala sem tři aktivní? Děkuji za odpovědi budu vám vděčná.
Leverete mi seděla asi nejvíc když nepočítam teda ty modřiny.. ted sem dostala jinou azalii a mužu vám říct že je o dost horší, leverette je aspon normálně hormonální..ikdyý s menším obsahem..což u azalie není, takže radši leverette
Dobrý den,
Chci se zeptat teď jsem začala brát svou první HA Leverette. A teď mam druhý prášek placeba a ještě jsem to nedostala myslíte že se mi to srovná u dalšího platíčka?
A vadí hodně když si někdy dam prášek v 6 a někdy trochu opožděně třeba 2-3 hodiny?
Předem děkuji za odpověď
![]()
@krisnet
Ahoj, mam ted stejny problem jako ty, bricho me poboliva a zbývají mi 4 placebo..dostala jsi nakonec ty mesicky?
Dekuji
Ahoj holky, nezbylo vám některé platíčko HA leverette? Nutně sháním.
Kdyžtak mi pošlete zprávu, děkuji. ![]()