Antikoncepce Leverette

1
9.11.14 20:26

antikoncepce leverette

Ahoj přešla jsem z antikoncepce ayreen a na antikoncepci leverette dobrala jsem ji a už je to je skoro pět dní dřív a ještě sem to nedostala dřív sem to měla tak za 2-3 dny, těhotná snad nejsem brala sem to každej den ve stejnej čas a nezapoměla jsem (tím sem si 100% jistá mam budika) má te s ní někdo nějaké zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
9.11.14 20:40

Zkušenosti s touto HA nemám, ale pokud bereš prášky pravidelně, tak těhotná pravděpodobně nejsi ;) Možná to dostaneš později, na vinně bude spíš změna prášků. I kdyby se menstruace nedostavila, tak to neznamená, že musíš být těhotná. Ale pro jistotu si pak můžeš zajít na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.12.14 19:35

???

Ahoj, chtěla bych se zeptat kolik stojí antikoncepce LEVERETTE.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.12.14 22:45

Len

Za antikoncepci jsem dala 440 korun ale možná to je u každé lékarny jinak. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.15 09:26

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak snášíte antikoncepci Leverette? Nějaké negativa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.4.15 07:25

Zdravím, začala jsem užívat leverette, už mám 5 tabletu, ale začala jsem mít bolesti v podbřišku a začala jsem špinit. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.5.15 13:52

Delka krvaceni pri Leverette prvim platicku

Ahojky, beru nove Leverette a chtela bych se zeptat jak dlouho jste pri prvnim platicku krvacely…ja byla zvykla ze vzdy max 3dny a konec a tedka to trva už pres tyden. A bojim se aby to netrvalo jeste dyl :( Būdu rada za nazor. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
28.5.15 18:08

@Elliii Já s ní teda spokojená nejsem. nasadila jsem před 14 dny, a od té doby pořád špiním. sice malinko, ale prostě mě to štve. Takže já pojedu k doktorovi pro jinou antinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.5.15 23:32

@micta
Ty jo to mi ani nerikej… :( je fakt ze premyslim ze se na no taky vyprdnu, protoze mi je aj zle dost od zaludku od te doby co ji beru :( A to mi Dr. rikala ze se setrna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.6.15 19:04

prosím o radu

Ahoj beru antikoncepci levetette je to moje první antikoncepce a dnes jsem snědla osmou pilulku včera se do mě můj přítel udělal a nevím jestli už antikoncepce účinkovala… A poslední 2-3 dny mám průjem a dnes už jsem chodila často i na malou nemate to taky někdo tak? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.15 11:36

Prosím o radu

Ahoj beru antikoncepci leverette a měla sem v balení 3 oranžové prášky a vcera nechtěně sem si vzala místo oranžového prasku placebo spletla sem si barvu s jinými prášky tak sem si ho vzala i dnes abych je nekombinovala nemůže se mi nic stát když beru tedy placebo ale nedobrala sem tři aktivní? Děkuji za odpovědi budu vám vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.1.16 21:12

Leverete mi seděla asi nejvíc když nepočítam teda ty modřiny.. ted sem dostala jinou azalii a mužu vám říct že je o dost horší, leverette je aspon normálně hormonální..ikdyý s menším obsahem..což u azalie není, takže radši leverette

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 15:02

Dobrý den,
Chci se zeptat teď jsem začala brát svou první HA Leverette. A teď mam druhý prášek placeba a ještě jsem to nedostala myslíte že se mi to srovná u dalšího platíčka?
A vadí hodně když si někdy dam prášek v 6 a někdy trochu opožděně třeba 2-3 hodiny?
Předem děkuji za odpověď :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.12.17 12:40

@krisnet
Ahoj, mam ted stejny problem jako ty, bricho me poboliva a zbývají mi 4 placebo..dostala jsi nakonec ty mesicky?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 20:12

Leverette

Ahoj holky, nezbylo vám některé platíčko HA leverette? Nutně sháním. :( Kdyžtak mi pošlete zprávu, děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí