Tělísko Jaydess na 3 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
183
18.12.14 08:38

Tělísko Jaydess na 3 roky

Zdravím, ačkoliv tady podobné diskuze jsou, zakládám novou, snad zde potencionální hledatelky informací poté naleznou více info, protože o Jaydess toho opravdu moc psáno není. V úterý jsem měla jít na zavedení tohoto tělíska, vyšlo mě to na rovných 5000,–. Bylo to 3.den menstruace, byla jsem celkem nervózní, hlavně co jsem četla, že to dost bolí. Doktora jsem se ptala, zda je to opravdu tak bolestivé, jak se všude možně píše, usmál se, že nemám věřit všemu, co čtu na netu a že to nic hrozného není. Takže šup na kozu a jdem na to, prvně se zavedou zrcadla, poněkud větší a maličko jiná, než u běžného vyšetření, musí si přece udělat dost místa, toto mě osobně už přišlo celkem nepříjemné, tlačilo to, ale nic brutálního, poté, vzhledem k tomu, že děloha je orgán pohyblivý, musí ji uchytit do kleští, to už trošku pobolívá, štípne to, pak čípek vydezinfikovat a doktor může přejít k samotnému aktu zavedení, prvně jde sonda, taková trubička, která se provleče čípkem a tou se zavede samotné tělísko, sonda má v průměru cca 1,5mm, je menší než u 5letého tělíska. Nepopíšu ale, jak citlivé toto je, protože k této části už se doktor ani nedostal. Zůstalo pouze u pokusu o zavedení sondy. Ačkoliv jsem rodila a čípek by tedy měl být volný a ačkoliv to bylo během menstruace a čípek by tedy měl být takový vláčný, doktorovi se nepodařilo se skrze něj probojovat. Ortel? Další den zavést v celkové narkóze, čípek je prý tak pevný, že nepustí ani špendlíkovou hlavičku. Na druhou stranu odpadá riziko, že by se během let tělísko pohnulo :lol:. Druhý den jsem ráno zobla diazepam a hodinu a půl na to naklusala na sál, píchli mě, já se probrala až na pokoji, nic mě nebolelo, špatně mi nebylo, prostě pohodička. Tělísko se podařilo zavést, mám počítat se 3dny špinění a za měsíc na kontrolu. Ve srovnání se zaváděním v ordinaci 100 a 1. Asi to nebude tak bolestivé, jak některé píší, ale čípek musí být dostatečně volný a ochotný něco pustit dovnitř, v opačném případě, kdy lékař jede nadoraz to asi bolestivé bude a to dost. Včera mi to dali, dnes se cítím naprosto v pořádku, nic nebolí, nepíchá, břicho úplně v pohodě, ani nevím, že tam něco mám, jen po té narkóze jsem měla samozřejmě brutálního sušáka a jak mě kamarádka dovezla domů, tak jsem na posezení sežrala snad všechno, co v sobě mělo nějaký cukr a pak jsem s přestávkama spala až do rána, žádné chutě zatím nemám a snad ani nepříjdou. Snad je toto dostatečně podrobné pro ty, které tělísko zvažují. Není to tak hrozné a doktor Vás určitě nebude trápit v ordinaci, pokud to tam prostě nepůjde. :) postupně sem ještě napíšu jak to vypadá s chutí na sladké či slané či tučné nadále, ať máte možnost srovnat s běžnou antinou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
18.12.14 09:29

Já mam sice to 5lete, ale myslela jsem si, ze po porodu by melo jít zavadeni lip :think: Já ho mam zavedené od mých necelých 17 a zatím vše ok… :) jenom bych se chtěla zeptat, s manželem o něm uvazujeme až skončí „platnost“ toho momentálního, jsou u něj taky citát ta vlákna, za která se to potom dava ven? Při milování nam to vadilo a nebylo prijemne, tak jsme to potom museli resit zkracovanim atd… :oops:
A jinak přeju, At dobre slouží a bste spokojena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.12.14 09:44
@misek.t píše:
Já mam sice to 5lete, ale myslela jsem si, ze po porodu by melo jít zavadeni lip :think: Já ho mam zavedené od mých necelých 17 a zatím vše ok… :) jenom bych se chtěla zeptat, s manželem o něm uvazujeme až skončí „platnost“ toho momentálního, jsou u něj taky citát ta vlákna, za která se to potom dava ven? Při milování nam to vadilo a nebylo prijemne, tak jsme to potom museli resit zkracovanim atd… :oops:
A jinak přeju, At dobre slouží a bste spokojena :kytka:

Tak co se týče pocitu u milování, tak zatím nevím, máme 3denní půst, resp. dokud budu špinit, takže snad to budou jen 3 dny, špiním opravdu jen maličko, takže hned jak na to vlítnem :lol: dám info :lol:, ale prý se dá dle potřeby zkrátit, to vlákno by ale mělo být natolik jemné u tohoto tělíska, že by to nemělo být cítit, tak uvidím, ale to až se tedy země zachvěje, dřív zkušenost komentovat nemohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.12.14 11:13
@misek.t píše:
A jinak přeju, At dobre slouží a bste spokojena :kytka:

Tak už mohu posoudit další stavy :D žravka mě přešla druhý den, žádné výkyvy nálad, bolesti hlavy ani břicha, spavost, pnutí v prsou, prostě vůbec nic, až jsem z toho nervózní, změna po Xletech zobání antikoncepce, špinění přešlo 3.den,kdy už bylo opravdu jen titěrné, při milování jsme byli opatrnější…poprvé :lol: partner necítil nic, takže pak už jsme to neřešili :lol:, ale ještě zbývá tolik poloh, u kterých by to mohl cítit, takže zatím vylučuji klasiku a na boku :lol: :lol: :lol:, ale myslím, že citít by to mohl asi partner nadprůměrně vyvinutý, možná zezadu či na koníčka, kdy se dostane hlouběji, ale klasický český muž s tím asi potíže mít nebude, tedy dle mého :think:… snad tedy tyto informace poslouží jako uklidnění pro ty, jenž zvažují toto tělísko… přeji krásné svátky :mavam:…p. s.:později ještě doplním, zda u tohoto tělíska menzes je či není, ačkoliv je to spíše individuální záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.1.15 14:33

jaydess+trombofilie

Ahojki, co jaydesd a trombofilni stavy? Je povolena jako mirena, kdyz ha nesmim kvuli tromboze? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.1.15 21:43
@Bibík13 píše:
Ahojki, co jaydesd a trombofilni stavy? Je povolena jako mirena, kdyz ha nesmim kvuli tromboze? Dekuji

Tak to opravdu nevím, ha je v tomto podstatně méně, ale toto je spíše na konzultaci s lékařem, než takto na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.1.15 21:45

Tak a jak jsem slíbila, info o stavu dalším. Mestruace se dostavila mimo termín, byla slabší…celkově toto bylo hlášeno bolestí v podbřišku, takže jsem tak v šoku nebyla, ale co nedoporučuji, tak spěchat se sexem, fakt radši počkat, já 3.den nevydržela a špinila jsem ještě 10dní, takže pauza se fakt vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.3.15 21:52

Ahoj, mohla bys dat prosim nejaky update po tech 2 mesicich? Nejake nalady, bolesti hlavy, chut na sex, pribirani,… Mam 3 mesice novou HA (zmena asi po 12 letech) a zatim kazde platicko zacinam migrenou:-( Takze uvazuju prave o tomto telisku.Diky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.3.15 22:10

Já ho mám obyč na pět let.. ;) první cyklus masakr ale hezky se to usadilo a mám klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.3.15 22:17

Jaydess mas na 5 let? :-O To mas asi nejake jine, ne? A vsechno v pohode - hlava, nalady, vlasy, vaha, sex,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.3.15 11:05
@patanaahi píše:
Jaydess mas na 5 let? :-O To mas asi nejake jine, ne? A vsechno v pohode - hlava, nalady, vlasy, vaha, sex,…

dotyčná má obyčejné na 5let, já osobně mám 3letý a v poho, vlasy, nálada, pleť, bez bolestí hlavy, jen když má přijít menzes, který mi teda zatím ještě hapruje, ale už by se to po těch 3 měsících mělo upravit, tak cítím tlak ve vaječníku, nic nesnesitelného, takže z mé strany určo spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.3.15 11:53

Moc diky za komentar, tak snad se to usadi jeste lip a bude uplne bez problemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8.3.15 14:25

Já mám zatím první měsíc, takže nemůžu moc soudit. Zatím občas krvácím, trochu bolest, ale když nekrvácím, tak v pohodě. Takže víc budu moci hodnotit až po pár měsících, až si s tělem lépe „sedne“.

• Citovat
  • Upravit
3
8.3.15 22:12

Ahoj, ja ho budu mit ted v dubnu rok.Na ty vlakna jsem se doktora taky ptala. Ustrihl mi je a pri sexu vubec nejsou citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.3.15 22:22

Ahoj, ja ho mam taky na 3roky, ale doktor rikal, ze ho tam muzu mit i 4.roky.Zavedeni nic moc-udelalo se mi spatne, ale pak uz v poho. Trochu jsem spinila, mentruace skoro zadna, nalady a nejake zmany zadne, ale bolesti pred cyklem trochu ano. Ted v dubnu ho budu mit rok a zacinam mit hrozny bolesti bricha a nafukuju se jako balon!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí