Jazykovka Brno - doporučte

Anonymní
30.5.13 11:51

Jazykovka Brno - doporučte

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kdo máte zkušenosti s nějakou dobrou jazykovkou v Brně? Jde mi tedy především o denní pomaturitní studium angličtiny.

Za anonym se omlouvám, ale má to být dárek a nerada bych, aby to dotyčná osoba našla ;)

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
679
30.5.13 21:45

Ahoj, já mám dobrou zkušenost s jazykovkou Brno English Centre na Starobrněnské. ABsolvovala jsem tam několik kurzů a připravili mě mimo jiné na zkoušku CAE. Pomaturitní kurz mají taky: http://www.brnoenglishcentre.cz/…lictiny/jps/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.7.14 11:34

Já jsem byla v HELLO a super. Udělala jsem si FCE přímo v HELLO. Super učitelé, skvělý přístup ke studentům. Doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.7.14 14:48

Přidávám se k @zzuza - Brno English Centre - naprostá spokojenost, momentálně v přípravě na FCE (ještě to chvíli potrvá ;)). Byla jsme i na letních intenzivních kurzech - střídali se lektoři, takže jich člověk poznal dost a věděl, kdo mu sedí nejlíp. Změna kurzu, když úroveň nesedí je úplně vpohodě ;)
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.8.15 10:03

Ahoj holky, rozhodla jsem se konečně udělat něco se svou angličtinou! Je ze mě totiž nekonečný samouk a doma se moc nedonutím k tomu sednout, pořád je něco důležitějšího na práci, takže stojím na mrtvém bodě…Nejblíž mám jazykovku na Kotlářské, SJŠ, vyhovují mi i jejich večerní časy kurzů, ale než do toho investuji tak se chci zeptat zda s nimi už má někdo zkušenosti? Bylo by bezva kdybych se konečně už někam posunula…Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.9.15 11:21

Jestli jsi samouk, tak bych doporučovala si najít nějakého soukromého učitele - třeba nějakou studentku, která s tebou probere základy znovu, ale rychleji. Jinak se budeš v kurzu pro začátečníky nudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.9.15 07:30

@Petusina
Co jazykové kurzy u Jílka, na rohu u Štefánikovy u Lužánek? Kdyby sis vybrala, tak se můžem domluvit a mít obě 15% slevu, budu letos chodit taky.
Jejich drill mi přišel na gramatiku super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
10.5.17 21:09

@zvidavajanca Holky, chodily jste ve finále do té jazykovky na Štefánikove? Jak jste byly spokojené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.5.17 16:22

@fiona313
Ano :) A spokojená jsem byla :) Chodila jsem jak na drill, tak potom na klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
11.5.17 17:08

@zvidavajanca Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13289
24.4.19 20:25

Konečně mám možnost navštěvovat kurz angličtiny.
Bohužel mám okolo sebe lidi, co už anglicky umí a dál to neprohlubují, takže nemají čerstvou zkušenost s jazykovými školami v Brně.
Kdysi dávno mi byla doporučena BEC(zde zmiňovaná), ale ta se teď s někým sloučila a způsob jejich rozřazování a nabídka jejich kurzů ve mně nevzbuzuje důvěru, že si kvalitu udržela.
Tak jsem najela přímo na British Council a zjistila jsem, že ti už v Brně ani neučí.
Dále podle recenzí a způsobu prezentace ještě uvažuji o ILC a Park.
Jenže ty recenze tedy nejsou tak konkrétní, jak bych ráda. Taková nekonkrétní chválení.
Vlastně na většinu škol je všude chválení a přitom po okolí přítelé v době, kdy nějakou školu navštěvovali, tak zase tak nadšení z každé nebyli.
Máte někdo čestvé zkušenosti se školami, které jsem jmenovala nebo s nějakou jinou v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze