Jde dodělat dálkově učiliště?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
levante
27.2.16 18:01
@Taciras píše:
@levante Jde nedodělat, povinné je tam 9 let chodit, ale pokud za 9 let někdo neudělá 9 tříd, tak držet ho tam nemohou, pokud nechce. Pokud ale chce, dodělat jí může. Základku to chce rozhodně dodělat, i tam by jistě šel individuální plán, předpokládám, že už jsi plnoletá, takže tě mezi deváťákama jistě nebudou chtít držet.Zakladatelko, prostě si nějakou vyber, zajdi za ředitelem a zkus se domluvit. Věřím, že když uvidí zájem, budou ochotní ti vyjít vstříc. Pokud bys tam šla jen na přezkoušení, tak naučit se učivo základní školy snad zvládneš i s miminem, jen to zmákni, než zaděláš na druhý, se dvěma dětma toho klidu výrazně ubude. Píšeš kultivovaně, jistě to zmákneš :kytka:

Jsem jaksi nepochopila tvůj komentář asi 8o píšeš to, jako bych neměla mít základku 8o já jsem jen nevěděla, že se dá nedodělat :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin