Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pokud víš, kdy byla ovulace a tomu odpovídá těch 14 dní od styku, už bys na testu měla výsledek ![]()
Pokud jsi si jistá těmi 14 dny tak bych test udělala, už by těhotenství ukázal ![]()
Jestli máš pravidelny cyklus tak už je dávno uhnizdeny. Já jsem to měla naopak, před menstruaci 2 dny spineni a když jsem otehotnela tak jsem ho neměla.
@misulinka27 Tak k dr chci jít hlavně kvůli tomu špinění, které jsem nikdy neměla.
Ahoj holky, chci se zeptat. Nikdy jsem před menstruaci nešpinila a neměla ani růžový či hnědý výtok. Mám dva dny do začátku menstruace. A špiním už 4 dny, o migrenach ani nemluvím. Ale spíše se chci zeptat zda se to některé z vás stalo, že jste nikdy neměla žádné špinění před menstruaci a pak se vám to najednou začalo dít? Mám i bolesti podbřišku a kříži, ale to si spíše myslím, že se dostaví ms jak má.
Pohlavní styk v době ovulace jsme s přítelem měli. Teď to je cca 14 dní po nechranenem styku. O miminko se cíleně nesnazime, ale kdyby to vyšlo byli bychom samozřejmě rádi. Myslím, že na test je ještě brzo, tak nechci zbytečně kupovat test. A samozřejmě s testem chci počkat do vynechání ms.
Mohlo by to značit třeba uhnizdovani? Děkuju za vaše odpovědi. A omlouvám se, že se ptám. Jenom jsem to nikdy neměla a teď najednou ano. K dr jsem objednaná příští týden v pondělí, pokud se menstruace nedostaví.