Jde oddálit menstruaci u prášků typu 24+4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
19.3.15 14:09

Jde oddálit menstruaci u prášků typu 24+4?

Prosím o zkušenosti s oddálením menstruace. Beru antikoncepci Eloine, která je nastavená jako 24 prášků+4 prášky placeba…vlastně se berou prášky nepřetržitě…zkoušela jste některá vynechat ty čtyři placeba a začít s novým platíčkem? Mám takové „štěstí“, že když konečně jedeme po 5 ti letech k moři, vychází mi menstruace přesně na ten týden, tak bych si to chtěla včas nějak posunout…děkuju za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
757
19.3.15 14:29

Zkusila. Beru YAZ, taky 24+4 placeba.
Zkusila jsem to třikrát, menstruaci to oddálilo vždycky o týden, pak stejně přišla a jako bonus jsem pak špinila až do další pauzy. Pokaždé.
Navíc se pak v dalších 2 - 4 cyklech objevovalo nepravidelné špinění, krvácení… pleť se hrozně zhoršila… za to mi to nestojí.
Nicméně každý bude reagovat jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.3.15 14:55

Ja mam Mirelle a pred otehotnenim jsem vzdy brala vsechny tri plata bez pauzy. Doktor sam rikal, ze muzu a me to vyhovovalo mit menzes jednou za tri mesice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
29.1.18 13:25

Obnovuji diskuzi holky. Mám taky ha 24+4 a chtěla bych brát dvě platíčka za sebou. Takže vynechám ty 4 bílé a pokračuji v novém balení, když ho doberu tak si vezmu jen ty 4 bílé a pak zase nové balení? Tuhle ha jsem ještě neměla tak se omlouvám za blbý dotaz :lol: :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32051
29.1.18 13:43

@Diggy Ano, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
29.1.18 16:26

@Monchichik moc děkuji :*