Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Je pravda, že když žena otehotni přes tělísko, má právo na potrat zdarma? Nebo je to jen JPP? Právě čekám os středy na menstruaci a furt nic i když je pravda, že jsem brala antibiotika, může být zpoždění kvůli tomuto?
ano antibiotika, nemoc můžou za zpoždění menstruace, stejně jako alkohol a stres na to mají vliv
Ve Svycarech(predpokladam, ze i v CR) mas interupci zdarma pokud otehotnis z duvodu SPATNE zavedeneho teliska… Jinak hradis sama. Zadna antikoncepce neni 100% a ano Antibiotika to muzou zpozdit.
@renda81 píše:
ano antibiotika, nemoc můžou za zpoždění menstruace, stejně jako alkohol a stres na to mají vliv
To jen mně po třech dnech v horečkách došla menstruace o 4 dny dříve. Asi abych si náhodou neodpočinula, mít to po 22 dnech, proč ne.
@Anonymní píše:
@Aletheia přes tělísko
už jsem to smazala, myslela jsem že mluvíš o otěhotnění při atb ![]()
Já otěhotněla přes tělísko v roce 2012 a dr mi řekla, že potrat by byl zdarma. Nevyužila jsem.
@MKg jdi se bodnout, menstruace mi dnes naštěstí dorazila. jinak ostatním díky za informace
![]()
Je pravda, že když žena otehotni přes tělísko, má právo na potrat zdarma? Nebo je to jen JPP? Právě čekám os středy na menstruaci a furt nic i když je pravda, že jsem brala antibiotika, může být zpoždění kvůli tomuto?