Na zvracení už z třetí antikoncepce

1182
12.3.15 15:41

Na zvracení už z třetí antikoncepce

Zdravím holky máte některá zkušenost s tímhle druhem(metodou) antikoncepce? http://www.naseantikoncepce.cz/…mplantat.php

Je mi 21 a už jsem vyzkoušela 3 různé tablety lyndinette softinelle a ted mám velmari…z těch prášků už je mi na :poblion: :poblion:
myslela sem že když to změním tak to bude lepší ale stačilo mi vidět že ta velmari má stejnou růžovou barvu jako softinele a už zase :poblion: moc sem si nepomohla jen víc platím přijde mi to už spíš psychické… :roll: ale prostě je mi z toho zkrátka šoufl…injekce zkoušet nechci náplast nevím :roll: to se může kdykoliv odlepit…pište zkušenosti díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
12.3.15 15:50

Měla jsem to podobné, po prášcích jsem měla silné bolesti žaludku, změna nepomohla. Nakonec jsem to vyřešila náplastmi a NIKDY se mi nic neodlepilo, funguvaly jak měly. Po dětech (plánovaných :lol: ) mám tělísko.
Ten implantát měla sousedla a posunul se jí, byla pak v nemocnici na zákroku, aby jí ho vyndali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.3.15 15:56

Ta náplast je dobré řešení, kdysi jsem je taky užívala. Odlepila se mi jednou, ta úplně poslední, dál už jsem chtěla vysadit. Byli jsme tehdy na táboře na puťáku, zpotila jsem se, pak jsme byli na koupališti a večer jsem zjistila, že je náplast fuč. Ale stává se to vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.3.15 17:09

@A.Suky zkus si třeba taky najít negativa ha a zaměřit se na ně, třeba tě to nakopne k tomu, aby jsi tohle svin*tvo nejedla a chránila se jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.3.15 17:29

Uvažovala jsem o vysazení úplném :nevim: ale nevím jestli je to dobrý nápad na dítě teď oravdu připravená nejsem…
A nevíte jaká je cena u toho implantátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
14.3.15 17:32

@A.Suky tak snad existuji i jine druhy antikoncepce nez hormonalni, ne?

• Citovat
  • Upravit
1182
14.3.15 17:35

Jde mi o tabletky celkově…beru více prášků a z té antikoncepce už je mi prostě šoufl od pohledu…prostě psychickej blok…a jednou ty děti chci mít ale uplně vysadit si netroufám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí