Nejistota u HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.3.15 21:37

Nejistota u HA

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, tenhle měsíc jsem nebrala nejspíš tak jak jsem brát měla, nejsem si opravdu jistá a tudíž nevím, jestli jsem i 100 % chráněná, tak bych se chtěla zeptat, jestli stačí, když si ted udělám pauzu a pak začná brát
třeba 17 prášků a pak udělám druhou pauzu a začnu zase brát, jestli už budu po té druhé pauze zase normálně chráněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101473
11.3.15 21:39

@Marfuša2323 Tak jednak při HA nejsi nikdy 100% chráněná a druhak jsem nepochopila, co sleduješ braním 17 prášků, když jich je v platíčku 21…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
11.3.15 21:43

Taky nechápu těch 17 prášků. Prostě dober platíčko, udělej týden pauzu a začni brát další. A prvních 14 dní toho nového platíčka pro sichr jiný typ ochrany.
Tak bych to udělala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.3.15 21:46

Co to je za hokusy pokusy? Proč 17dní a zase pauza? To bys naopak nebyla chráněná ani potom. Po dobrání tohoto platíčka bych udělala normální týdení pauzu a pak pokračovala klasicky dalším platíčkem. Pro jistotu se celý měsíc chraňte i jiným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.3.15 06:59

Kolik tbl. ti chybí k dobrání platíčka popř. v jakém týdnu (1.,2.,3.) jsi možná udělala chybu? Pokud si nejsi jistá, nejlepší je brát jak máš, ale k tomu teď po nějakou dobu (min. 10dní, podle toho v jakém týdnu) používat i jinou ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí