Jde otěhotnět tímto způsobem?

Anonymní
21.12.22 22:03

Jde otěhotnět tímto způsobem?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnění, pokud si můj kluk udělal dobře a dostal se mu ejakulát na ruce. Říkal, že si ruce pak otřel do kapesníku a pak jsme šli spát a objímali jsme se, měla jsem tanga a on si položil ruce na můj zadek a mačkal ho. A já mám strach, jestli se mi nemohl nějak omylem dotknout pochvy, jak mi mačkal ten zadek( nesahal mi pod tanga na zadek). Jinak mi tam vůbec nesahal a k prstění ani hlazení nedošlo. Menstruaci jsem normálně dostala, což mě trošku uklidnilo. Děkuji Vám za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2607
21.12.22 22:06

Ne nejde.. Douč se biologii… Mimochodem velice zvláštní vztah. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:20

Ne, jedině, když dojde k pohlavnímu styku, byť jste uznaná za neplodnou berete HA apod, to jde otěhotnět, ale tohle je více než nepravděpodobné, od kontaktu si udělejte pro klid duše cca 14 dní test, ať máte klidné Vánoce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:22
@Jemako píše:
Ne nejde.. Douč se biologii… Mimochodem velice zvláštní vztah. :roll:

myslím, běžně se tak děje, nic zvláštního na tom není, mladý pán je mladý, otěhotnět jde i přes ochrany a různé jistoty, slečně se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
21.12.22 22:22

Kolik ti je? 14? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.12.22 22:24

@bedrunka01 nevím jestli je běžne si myslet že otehotnim když mě někdo pohladí po zadku.. A jestli si to někdo myslí tak asi neni mentálně zralý na to mít přítele… Slečna by měla sednout a doručit se to… Kdyby nevěděla kolik má kráva žaludků tak to pochopím ale tady jde o její tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:34
@Jemako píše:
@bedrunka01 nevím jestli je běžne si myslet že otehotnim když mě někdo pohladí po zadku.. A jestli si to někdo myslí tak asi neni mentálně zralý na to mít přítele… Slečna by měla sednout a doručit se to… Kdyby nevěděla kolik má kráva žaludků tak to pochopím ale tady jde o její tělo…

rozumím, ale pak usnuli, také ejakulát apod., chtěla jsem slečnu uklidnit, žel se může dít během noci vše. Stejně tak by se měli i tedy lékaři spoustu věcí dounaučit, moje zkušenost. Slečna je je jistě už v klidu, o to jde, pokud nejde o žert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.12.22 22:40

@bedrunka01 nejspis půjde o žert.. Ale pokud ne tak doufám že se slečna lekla natolik aby se všechno doucila.. Očividně ta osvěta ještě není na dobré úrovni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:53
@Jemako píše:
@bedrunka01 nejspis půjde o žert.. Ale pokud ne tak doufám že se slečna lekla natolik aby se všechno doucila.. Očividně ta osvěta ještě není na dobré úrovni..

osvěta, mně bylo řečeno 2× za sebou, že jsem neplodná na dá se říct 100%, podle profilů apod., mám x dětí z jednoho nechráněného styku v roce. Tedy ano, lekce pro slečnu, pokud není žertem, souhlasím s Vámi :srdce: ale i lékaři selhávají, já se pak podobným dotazům ani popravdě nedivím. Ale vím, jak myslíte. Hezký předvánoční večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.12.22 22:55

@bedrunka01 vám taky.. A dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.12.22 23:15
:lol: :lol: :lol: