Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, 6.12. jsem měla pozitivní těhotenský test, čárka dále sílila a dnes jsem byla na gynekologii. Doktor viděl dutinku 1,3 cm, ale prázdnou. Vůbec nevím, kdy byla ovulace, ale myslím, že bych měla být minimálně 5+4. Už jen kvůli testu. Máte někdo zkušenost? Už jsem prošla dvěma potraty a mám velký strach.
@Tali2762 6. 12 pozitivní test a myslíš, že máš být 5 tt? To ti nějak ty počty nesedí
kdy měla být ms?
@martina.se MS nebyla. 27.10. jsem potratila. Překvapivě jsem otěhotněla hned potom. Ale ovulace neproběhla za 14 dní, proto píšu, že nevím, kdy proběhla. Před 15 dny jsem zjistila těhotenství, kdybych počítala, že jsem byla v té době 10 DPO, jako minimum + těch prvních 14 dní, tak mi vychází 5+4.
Máme to velmi podobně dle MS jsem 5+4, dle utz 5+3tt, na utz pouze gestační váček. Doktor nic neříkal, resp ptala jsem se, zda by už nemělo být vidět embryo a prý je moc brzy. Nic ho nezarazilo, že by bylo špatně. Tak asi dobrý ![]()
Anonym 2
@Anonymní píše:
Máme to velmi podobně dle MS jsem 5+4, dle utz 5+3tt, na utz pouze gestační váček. Doktor nic neříkal, resp ptala jsem se, zda by už nemělo být vidět embryo a prý je moc brzy. Nic ho nezarazilo, že by bylo špatně. Tak asi dobrý
Anonym píše: Více
Já jsem si myslela, že jsem dál, ale takhle se chci uklidnit. 6.12. jsem přišla na těhotenství, ale čárka byla hodně slabá, tak proto si říkám, že jsem na to možná přišla hodně brzy. Jak velký váček byl, víš?
@Tali2762 píše:
Já jsem si myslela, že jsem dál, ale takhle se chci uklidnit. 6.12. jsem přišla na těhotenství, ale čárka byla hodně slabá, tak proto si říkám, že jsem na to možná přišla hodně brzy. Jak velký váček byl, víš?
14mm. MS jsem měla dostat 12.12. A první slabou čárku jsem měla 8.12… ![]()
Anonym2