Jde vyprat propiska?

Anonymni
23.11.07 11:14

Jde vyprat propiska?

Ahoj, vytekla mi propiska do kapsy na prsou u bílé haleny a potřebuju radu jestli to nejde něčím vyprat?Byla skoro nová a pěkná, tak se mi jí vyhazovat nechce, ale ten flek je fakt velkej :( teď jsem jí doprala, přes noc byla namočená ve Vanischy a moc se to nezlepšilo :( Co s tim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1905
23.11.07 11:17

Neporadim, jen se zeptam, jestli nekdo nema tip na propisku z kozene sedacky v aute? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
23.11.07 11:29

Ahoj,

my meli propisku na bile kozene sedacce a jde to pryc. Nepamatuju si cim. Bud zabraly normalni detske ubrousky na prdelku nebo nejaky kuchynsky pripravek. Cif???

Z obleceni to jde. Staci na to dat zlucove mydlo. To funguje na vsechno…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.11.07 11:41

co takhle Savo perex. Mám a můžu doporučit, ¨na skvrny je super, ale prupisku jsem ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.11.07 11:53

Můžu potvrdit, žlučové mýdlo funguje, bez něho by polovina oblečení nebyla použitelná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.07 15:21

Ahoj, ví, že prupiska jde dolů alpou-teda malá čárka. Na větší fleky se prodávaly lahvičky jmenovalo se to tuším, a našla jsem to http://zbozi.cz/searchScreen?…. Pracovala jsem v drogerce a vím, že se to hodně prodávalo a ptal jsme se, jestli je to dobré, prý jo. Tak zkus. Anny

• Citovat
  • Upravit
17718
25.11.07 08:19

ahoj,

jde odstranit lihem nebo jarem vyzkoušeno ! :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wwwww
9.6.10 13:43

Díky ti moc

Ahoj díky ti moc za ten příspěvek kde tvrdíš, že propiska JDE vyprat jarem,skusila jsem všechno,jedlou sodu , zubní pastu, mýdlo,drátěnku , ale z mojich kalhot to nepustilo :nevim: ale tvůj recept zabral :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
141
9.6.10 20:32

ahoj v DM drogerii mají jmenuje se to ďáblík na skvrny a konkrétně i na propisku,vyzkoušený ho teda nemám mě propiska pustila tekutým persilem ale to byla jen čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
točinka
30.7.12 18:12

Zabralo všechno!!!

Já zkusila na propisku zapomenutou v kraťasích (v pračce celá vytekla v kapsi) vyčistit jarem, pak lakem na vlasy, dále teplým líhem a pak ještě jednou tohle kolečko. Vyčistilo se to asi z 60%, tak jsem to (tak jak to bylo) nakonec už zoufale dala ještě jednou do pračky na krátký 30-min. program a po vyprání jsem se nestačila divit. Všechno bylo pryč!!! nikde ani stopa. Nevěřila jsem svým očím. Nevím, co z toho nakonec zabralo, ale největší efekt měl asi ten jar a líh!!! super :)

• Citovat
  • Upravit
tom1234567890
14.1.13 13:10

JAR POMOHL

Tak tedy jeden den se mi stalo že na nové jeeny z newyourkeru se mi udělala čárka z prupiusky bylo to zapříčinením mého spolužáka dominika rozbil jsem mu hubu ješte aby ne jeeny stál téměř 1500 kč zlomil jsem mu nos a doma se bál že mě máma zabije a tak jsem se tady dočetl že jar prý pomůže skusil jsem 1 odlakovač na nehty silně nedoporučuji místo vybledne stratí barvu ale jar zabral jakštaks a mohu vám říci že máti se snad nic nedozví a také mohu nadále doporučit prací prostředek SERVIL http://www.youtube.com/watch?… a tak servil pomohl :DDDDDDD

• Citovat
  • Upravit
Lůůli
25.1.13 21:29

Ahoj, já na propisku vyzkoušela solvinu, mýdlo, prášek ale nic z toho nepomohlo tak jsem zkusila žlučové mýdlo nechala jsem to pusobit asi 5 minut a výsledek byl užasný a navíc stálo v dm nějak do 20 kč :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný