Je kočárek Largo dobrý ?

8
5.7.18 14:31

Je kočárek Largo dobrý ?

Dobrý den, chci se zeptat jestli mate někdo zkušenosti s kočárkem Largo?
Jestli je dobrý v terénu a i normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
5.7.18 15:02

Normálně jsem spokojená :D s terénem, se kterým jsem se zatím potkala také - trávník, cesty srovnatelné s polními. A to většinou ani nebloknu přední kolečka. Dobře sedí, jak je těžký (což je taky nevýhoda, ale dá se :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.7.18 20:01

Dekuju moc a jak zvládá sníh také v pořádku? @Kamkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.7.18 20:53

@Hanule18 se sněhem jsem taky neměla problém. Jednou to bylo trochu maso, ale to bylo neprohrabaný, ráno a do kopce… :) mně se s ním celkově jezdí opravdu dobře. Hlavně když má teda dofouknutý kola. Což mi připomíná, že bych mohla zítra vytáhnout pumpičku :mrgreen: ale drží dobře, máme ho 8 měsíců a dofukovaly se jednou, když jsem o něco proděravěla jedno kolo… :oops: tchan je po opravě rovnou všechny dofoukl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.7.18 21:33

Dobrý večer, ja byla s kočárkem maximálně spokojena. Zvladl vsechen teren a to, ze jsem se s nim natrajdala… i ve snehu paráda. Urcite doporucuji. Hluboká korba je dostatečne velka, mala tam byla asi do 10 ti mesicu a to klidne i s fusakem.
Jen jsem vubec nevyuzila sportovní verzi, kocarek se sportovní korbickou nevypadal moc pekne a vzhledem k tomu, ze nepatri mezi nejlehčí, presla jsem na jiny sportovn kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.7.18 14:33

Tak to vám děkuji moc jste mě potěšily obě dvě ???? mě se právě strašně líbí a vypadá ze je i dobrý na mimco atd pak i na delší dobu ze by mohl vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí