Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, chci se na něco zeptat zpětne.
Styk sem měl 8.9.2019 (naposled s kamarádkou) poté už mezi nama nic nebylo a našla si přítele s kterým byla krátkou dobu a zjistil sem ze teď má dite…začalo me vrtat v hlavě jestli není šance ze by mohlo bejt me, zjistil sem informace podle fotek….termín porodu měla 29.6.2020 ale rodila v termínu 39+5 27.6 A já naposled sní styk měl 8.9.2019 …pomůže me někdo to spočítat jestli by mohlo bejt me? Koukal sem na nějaké kalkulačky a nevím jestli jim mohu věřit tak zkouším vás…dekuji vám za vás čas ![]()
@pikola píše:
Psal jsi asi už tak třikrát, ne?
nemůžeš citovat
@Pavel331 píše:
Styk sem měl 8.9.2019 (naposled s kamarádkou) poté už mezi nama nic nebylo a našla si přítele s kterým byla krátkou dobu a zjistil sem ze teď má dite…začalo me vrtat v hlavě jestli není šance ze by mohlo bejt me, zjistil sem informace podle fotek….termín porodu měla 29.6.2020 ale rodila v termínu 39+5 27.6 A já naposled sní styk měl 8.9.2019 …pomůže me někdo to spočítat jestli by mohlo bejt me? Koukal sem na nějaké kalkulačky a nevím jestli jim mohu věřit tak zkouším vás…dekuji vám za vás čas
No podle kalkulačky už nejspíše znáš výsledek. Rada pro příště: Natáhnu si gumu!
@Pavel331 píše:
Styk sem měl 8.9.2019 (naposled s kamarádkou) poté už mezi nama nic nebylo a našla si přítele s kterým byla krátkou dobu a zjistil sem ze teď má dite…začalo me vrtat v hlavě jestli není šance ze by mohlo bejt me, zjistil sem informace podle fotek….termín porodu měla 29.6.2020 ale rodila v termínu 39+5 27.6 A já naposled sní styk měl 8.9.2019 …pomůže me někdo to spočítat jestli by mohlo bejt me? Koukal sem na nějaké kalkulačky a nevím jestli jim mohu věřit tak zkouším vás…dekuji vám za vás čas
Ne, neni, nech tu holku bejt ![]()
@Pavel331 píše:
proč to píšeš pořád dokola
nejsi otec, a už se s tím smiř
@stinga píše:
proč to píšeš pořád dokola![]()
nejsi otec, a už se s tím smiř
Jo on se trápí, že není otec?
já myslela, že většina se boji naopak ![]()
@pikola píše:
Jo on se trápí, že není otec?já myslela, že většina se boji naopak
já nevím, jestli se bojí nebo chce být otcem
ale píše to sem pořád dokola, nevím co chce číst ![]()
Já si i z kontextu předchozích diskusí myslím, že prostě nerozdýchal kopačky, že ho holka smykem vyměnila (možná i nějaký čas podváděla) a hned po měsíci s tím novým otěhotněla. Tak vymýšlí, jak se na ni nalepit zpět.
Ne, musela by rodit o měsíc dřív, aby datum početí mohlo být 8.9. Fakt to není tvoje.