Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nepravidelny stridani denni/nocni, byla tam tenkrat nekolikrat i 24 hodinova smena (proto nekde vynechany teploty apod., uz si to moc nepamatuju). Ale tohle jsou asi 2 nejhezci grafy tehotenstvi a netehotenstvi ![]()
@Caridina díky moc
no minulý měsíc jsem měla úplně ukázkovou teplotu a celý cyklus po MS se mi krásně držela nad 37 a tenhle měsíc to je čistá horská dráha
tak mě zajímá právě porovnání
@Anonymní píše:
@Caridina díky mocno minulý měsíc jsem měla úplně ukázkovou teplotu a celý cyklus po MS se mi krásně držela nad 37 a tenhle měsíc to je čistá horská dráha
tak mě zajímá právě porovnání
Ja tu teplotu mam vetsinou rozlitanou sem a tam, ale ovulaci z toho plus minus 2 dny vyctu vzdycky. Drzim palce
nam se uz rok a pul nedari ![]()
@Caridina ovulaci z toho taky poznám naštěstí, zkoušela jsem teď 3 měsíce používát papírkové ovu testy a ty mi vycházeli tak o 2 dny později. Takže jsme si přidali asi 3 měsíce snažení k ničemu no. :/ My se snažíme už 9 mesíců. Tenhle měsíc pokud to nevýjde, tak jdu na odběry. Řešíte to nějak s doktory, nebo necháváte volný průběh? Taky držím palečky ![]()
@Anonymní píše:
@Caridina ovulaci z toho taky poznám naštěstí, zkoušela jsem teď 3 měsíce používát papírkové ovu testy a ty mi vycházeli tak o 2 dny později. Takže jsme si přidali asi 3 měsíce snažení k ničemu no. :/ My se snažíme už 9 mesíců. Tenhle měsíc pokud to nevýjde, tak jdu na odběry. Řešíte to nějak s doktory, nebo necháváte volný průběh? Taky držím palečky
Jak to myslis s temi ovu testy? To nejak nechapu, jak to myslis, ze o 2 dny pozdeji… ![]()
No podle doktora jsem naprosto v poradku. Trpim ale na spineni po ovulaci a podle me mam kratkou lutealni fazi, ale to mi doktor tvrdi, ze je ok. Vydupala jsem si duphaston a proveru a ani jedno mi na to spineni nepomohlo a ani tu LF neprodlouzilo. Takhle se mi to pos.ralo po ukonceni kojeni. Prvni prcek vysel na 1.dobrou a ted rok a pul ted uz nervu. Takze tomu dame 2 posledni cykly a pak mam cinknout doktorovi a potom uz nas asi posle do CARu. Uz to nechci odkladat. Nechci, aby to znelo sobecky, ale s vekovym rozestupem deti a navaznost s dalsi materskou uz mi ujel vlak… ![]()
@Caridina no dělala jsem si teď 3 měsíce místo měření ovulační testy a tenhle měsíc jsem zjistila, že podle BT jsem měla ovulaci a plodné období o 2 dny dříve, než se mi ukázal pozitivní ovu test.
Takže ty 3 měsíce byly k ničemu, když mi to ty dvě čárky ukázalo vždycky až pozdě. ://
A ty nevíš, jak máš dlouhou LF? Měříš si teplotu? Podle toho to poznáš.
My cyklus srovnaly bylinky no.
@Anonymní píše:
@Caridina no dělala jsem si teď 3 měsíce místo měření ovulační testy a tenhle měsíc jsem zjistila, že podle BT jsem měla ovulaci a plodné období o 2 dny dříve, než se mi ukázal pozitivní ovu test.
Takže ty 3 měsíce byly k ničemu, když mi to ty dvě čárky ukázalo vždycky až pozdě. ://A ty nevíš, jak máš dlouhou LF? Měříš si teplotu? Podle toho to poznáš.My cyklus srovnaly bylinky no.
Mam cca 8 dni LF a celou dobu spinim. A podle doktora nevadi ani jedno. Ze prej kdyby se oplodnilo vajicko, tak ty hormonalni zmeny zacnou hned. Bylinky jsem zkousela, prasky, doplnky… proste nic nepomaha.
Ono staci aspon v tom plodnym obdobi, coz, je cca 5 dni pred ovu a den po ovu, snazit se obden a proste se ovu neprosvihne.
S 1.ditetem jsem otehotnela hned 1.cyklus a to jsme si rikali, ze se poradne zacnem snazit az za pul roku. No jednou jsme se nehlidali a bum
a ted to proste nejde ![]()
Ahoj holky, nemáte prosím graf vaší BT teploty v době kdy jste byla těhotná a kdy naopak ne? Vypadají ty grafy rozdílně? Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti případně obrázky. Moc děkuji