Možné nechtěné těhotenství

1
16.11.22 19:45

Možné nechtěné těhotenství

Zdravím, vím že tato situace bude znít dosti blbě a chápu pokud mě za to budete soudit, ale budu rad za nějakou smysluplnou odpověď. Cca 5 měsíců zpět měl můj nejlepší kamarád rozlučku se svobodou a jelikož to byl první kamarád z party co se ženil, alkoholem se vůbec nešetřilo. Opil jsem se opravdu jako nikdy v životě a ráno mi bylo řečeno, že jsem se vyspal s jednou holkou kterou nikdo pořádně neznal. Ano je z Ukrajiny.
Následně jsem s ni byl v kontaktu a cca po měsíci měla opožděnou menstruaci (nakonec byla) dělala si test který údajně vyšel negativně. Za nějaký čas přestala komunikovat. Teď vidim na FB že má břicho podobné tomu těhotneskému a jsem z toho dost špatný :oops: na můj dotaz na toto téma mi řekla, že je to blbost a že nechápe jak mě to napadlo. Zkratka že ne. Ale mě se to cele nějak nezdá. Má někdo nějakou radu jak bych teď mohl postupovat? Moc dekuju za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
16.11.22 19:51

Ahoj, tak jestli ti sama neřekne pravdu, tak jedině to z ní dostat násilím :D Ne dělám si samozřejmě srandu. Buď to se s ní setkej a chtěj vědět pravdu, no a když ona nebude chtít tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.11.22 20:13

Třeba spala i z někým jiným než jen s tebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
16.11.22 20:37

Velké břicho podobné těhotenskému má i hodně žen, které těhotné nejsou. Mohla taky třeba jenom víc jíst. Každopádně pokud opravdu těhotná je, dítě po porodu už tak jednoduše nezapře. Můžeš pak požadovat test otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
16.11.22 21:10
@Kuba125 píše:
Zdravím, vím že tato situace bude znít dosti blbě a chápu pokud mě za to budete soudit, ale budu rad za nějakou smysluplnou odpověď. Cca 5 měsíců zpět měl můj nejlepší kamarád rozlučku se svobodou a jelikož to byl první kamarád z party co se ženil, alkoholem se vůbec nešetřilo. Opil jsem se opravdu jako nikdy v životě a ráno mi bylo řečeno, že jsem se vyspal s jednou holkou kterou nikdo pořádně neznal. aAno je z Ukrajiny.
Následně jsem s ni byl v kontaktu a cca po měsíci měla opožděnou menstruaci (nakonec byla) dělala si test který údajně vyšel negativně. Za nějaký čas přestala komunikovat. Teď vidim na FB že má břicho podobné tomu těhotneskému a jsem z toho dost špatný :oops: na můj dotaz na toto téma mi řekla, že je to blbost a že nechápe jak mě to napadlo. Zkratka že ne. Ale mě se to cele nějak nezdá. Má někdo nějakou radu jak bych teď mohl postupovat? Moc dekuju za každou odpověď.

a jak jako chceš postupovat a proč? řekla ti, že těhotná není, tak to neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
17.11.22 23:25

Holka nejspíš jen přibrala a dalo se jí to do břicha. To ji muselo vaše podezření hodně potěšit :lol:

A jestli těhotná je a vás do toho nechce tahat? Tak buďte rád, ne? Nebo co po ní vlastně chcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
18.11.22 00:17

Nechte ji na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie