Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vím že tato situace bude znít dosti blbě a chápu pokud mě za to budete soudit, ale budu rad za nějakou smysluplnou odpověď. Cca 5 měsíců zpět měl můj nejlepší kamarád rozlučku se svobodou a jelikož to byl první kamarád z party co se ženil, alkoholem se vůbec nešetřilo. Opil jsem se opravdu jako nikdy v životě a ráno mi bylo řečeno, že jsem se vyspal s jednou holkou kterou nikdo pořádně neznal. Ano je z Ukrajiny.
Následně jsem s ni byl v kontaktu a cca po měsíci měla opožděnou menstruaci (nakonec byla) dělala si test který údajně vyšel negativně. Za nějaký čas přestala komunikovat. Teď vidim na FB že má břicho podobné tomu těhotneskému a jsem z toho dost špatný
na můj dotaz na toto téma mi řekla, že je to blbost a že nechápe jak mě to napadlo. Zkratka že ne. Ale mě se to cele nějak nezdá. Má někdo nějakou radu jak bych teď mohl postupovat? Moc dekuju za každou odpověď.
Ahoj, tak jestli ti sama neřekne pravdu, tak jedině to z ní dostat násilím
Ne dělám si samozřejmě srandu. Buď to se s ní setkej a chtěj vědět pravdu, no a když ona nebude chtít tak smůla.
Velké břicho podobné těhotenskému má i hodně žen, které těhotné nejsou. Mohla taky třeba jenom víc jíst. Každopádně pokud opravdu těhotná je, dítě po porodu už tak jednoduše nezapře. Můžeš pak požadovat test otcovství.
@Kuba125 píše:
Zdravím, vím že tato situace bude znít dosti blbě a chápu pokud mě za to budete soudit, ale budu rad za nějakou smysluplnou odpověď. Cca 5 měsíců zpět měl můj nejlepší kamarád rozlučku se svobodou a jelikož to byl první kamarád z party co se ženil, alkoholem se vůbec nešetřilo. Opil jsem se opravdu jako nikdy v životě a ráno mi bylo řečeno, že jsem se vyspal s jednou holkou kterou nikdo pořádně neznal. aAno je z Ukrajiny.
Následně jsem s ni byl v kontaktu a cca po měsíci měla opožděnou menstruaci (nakonec byla) dělala si test který údajně vyšel negativně. Za nějaký čas přestala komunikovat. Teď vidim na FB že má břicho podobné tomu těhotneskému a jsem z toho dost špatnýna můj dotaz na toto téma mi řekla, že je to blbost a že nechápe jak mě to napadlo. Zkratka že ne. Ale mě se to cele nějak nezdá. Má někdo nějakou radu jak bych teď mohl postupovat? Moc dekuju za každou odpověď.
a jak jako chceš postupovat a proč? řekla ti, že těhotná není, tak to neřeš
Holka nejspíš jen přibrala a dalo se jí to do břicha. To ji muselo vaše podezření hodně potěšit ![]()
A jestli těhotná je a vás do toho nechce tahat? Tak buďte rád, ne? Nebo co po ní vlastně chcete?