Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vím, že je nejlepší zajít k dr. ale jsem na dovolené a tak nějak mne zajímá názor a zkušenost ostatních.
Jak už napovídá název tématu, mám cca 8 dní zpoždění, zítra 9 a MS nikde. Testy jsem si delala 2*2, predevcirem a dnes a všechny ngt (vždy jsem udelala oba z baleni) negativni. Oba jsem ale dělala z večerní (kolem 18:00) moči.
Dnes jsem měla pocit že vidím čárku ale pak zmizela, nebo se mi to zdalo.
Poslední MS byla 8-11/10. cyklus mám celkem pravidelně 31 dní (max plus minus den, dva). Očekávala jsem ji tedy 8/10… pohlavní styk byl tusim 23/10… ktery by tak cca mohl byt. Vubec nevim…priznaky mi prijde ze nemám… leda snizena vykonnost, ale to muze byt i podzimem…
Tak vyzkousej z ranni moci, delat 2 testy najednou vecer je absolutni zbytecnost ![]()
Ono pri 8 dnech zpozdeni by to teoreticky melo byt videt asi uz i vecer, nezkousela jsem, ale mohla jsi mit posunutou ovulaci a tehotenstvi muze byt mladsi, nebo tehotna byt nemusis. Cyklus ti mohla rozhodit ta dovolena nebo neco jineho, obcasny vykyv neni nic nenormalniho ![]()
Ja mela test pozitivni po tydnu zpozdeni, i utz nameril tehotenstvi o tyden mladsi nez podle ms, mozne to je. I kdyz ten sex 23. uplne nesedi, to by uz spos melo byt videt.
@Šílená Bafunka psali, vždyt to píši. Neměla jsem možnost ráno koupit. Vždy jsem koupila odpoledne a hned udělala mno… taky jsem si říkala, že uz je dlouhe zpozdeni, ze by to asi bylo videt i vecer
@den93 píše:
@Šílená Bafunka psali, vždyt to píši. Neměla jsem možnost ráno koupit. Vždy jsem koupila odpoledne a hned udělala mno… taky jsem si říkala, že uz je dlouhe zpozdeni, ze by to asi bylo videt i vecer
Nesoudím taky jsem si dělala test odpoledne když jsem přišla z gyndy s tím že jsem těhotná
já jsem měla 12 den zpoždění negativní test z ranní moči… Ale zkusila bych clear blue (snad jsem to napsala dobře
) ten bývá vážně přesnější ![]()
@den93 8 dnů zpoždění, to by byl jasně pozitivní o odpoledne, pokud jsi předtím naráz nevypila 2 l vody
může být anovulacni cyklus, třeba
@Šílená Bafunka právě jsem slyšela i takové názory…proto se tu ptám na zkušenosti, děkuji:ú)
@den93 píše:
@Šílená Bafunka právě jsem slyšela i takové názory…proto se tu ptám na zkušenosti, děkuji:ú)
Co? Jaké názory? Však jsem ti napsala svojí zkušenost a nikdo jiný ti určitě nic jiného neporadí
@Šílená Bafunka Promin, špatně jsem se vyjádřila. Že jsem slyšela i o zkušenostech, jako jsi měla ty. Že byl test negativní a proto se tu ptám, zda Vás takových bylo víc a proto říkám, že ti dekuji ![]()
@den93 píše:
@Šílená Bafunka Promin, špatně jsem se vyjádřila. Že jsem slyšela i o zkušenostech, jako jsi měla ty. Že byl test negativní a proto se tu ptám, zda Vás takových bylo víc a proto říkám, že ti dekuji
Uf jo tak
a já už úplně myslela že ti vnucuju nějaký svůj názor
ale já jakožto úplně na 200% šla na gyndu š tím že jako nejsem těhotná protože my docházíme do caru a ten měsíc jsem měla mít anovulační a tím že teda prostě budu mít delší cyklus tak čekám čekám a nic že tak jsem zkusila ten test a negativní tak jsem se prostě objednala na normální gyndu s tím že prostě mám určitě cystu nebo zánět nebo nevím a on že prostě jsem těhotná no nezmohla jsem se ani na slovo ![]()
Nene
pouze jsem se spatne vyjadrila.
Zkusim ten test ještě rano a uvidim, snad to neni nejaka cysta no…
Zpoždění MS nemusí nutně znamenat těhotenství. Muže za tím stát stres, nachlazení, změna režimu, prostředí..
Pokud jsi na dovolené, tak to muže být to kvůli čemu mas zpoždění. Já to mám naopak. Mně zase zacne treba o týden drive prave kvůli dovolené. Je to i o psychice. Furt jsem si říkala hlavně, ať to nedostanu na dovolené a šup, už jsem ji mělo o několik dni drive.
@Dara90 píše:
8 den zpoždění už by byla dálnice.
Nemusela by byt. Pokud nevi, kdy byla ovulace, tak nejde mluvit o zpozdeni. Klidne muze mit termin MS dneska.