8 dní zpoždění, ale test negativní

150
16.11.22 19:10

8 dni zpozdeni , test negat.

Ahoj, vím, že je nejlepší zajít k dr. ale jsem na dovolené a tak nějak mne zajímá názor a zkušenost ostatních.
Jak už napovídá název tématu, mám cca 8 dní zpoždění, zítra 9 a MS nikde. Testy jsem si delala 2*2, predevcirem a dnes a všechny ngt (vždy jsem udelala oba z baleni) negativni. Oba jsem ale dělala z večerní (kolem 18:00) moči.
Dnes jsem měla pocit že vidím čárku ale pak zmizela, nebo se mi to zdalo.
Poslední MS byla 8-11/10. cyklus mám celkem pravidelně 31 dní (max plus minus den, dva). Očekávala jsem ji tedy 8/10… pohlavní styk byl tusim 23/10… ktery by tak cca mohl byt. Vubec nevim…priznaky mi prijde ze nemám… leda snizena vykonnost, ale to muze byt i podzimem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.11.22 19:15

A na návodu nepsali že se má dělat z ranní moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
16.11.22 19:16

8 den zpoždění už by byla dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.11.22 19:20

Tak vyzkousej z ranni moci, delat 2 testy najednou vecer je absolutni zbytecnost :nevim:
Ono pri 8 dnech zpozdeni by to teoreticky melo byt videt asi uz i vecer, nezkousela jsem, ale mohla jsi mit posunutou ovulaci a tehotenstvi muze byt mladsi, nebo tehotna byt nemusis. Cyklus ti mohla rozhodit ta dovolena nebo neco jineho, obcasny vykyv neni nic nenormalniho :nevim:
Ja mela test pozitivni po tydnu zpozdeni, i utz nameril tehotenstvi o tyden mladsi nez podle ms, mozne to je. I kdyz ten sex 23. uplne nesedi, to by uz spos melo byt videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.11.22 19:25

@Šílená Bafunka psali, vždyt to píši. Neměla jsem možnost ráno koupit. Vždy jsem koupila odpoledne a hned udělala mno… taky jsem si říkala, že uz je dlouhe zpozdeni, ze by to asi bylo videt i vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 19:34
@den93 píše:
@Šílená Bafunka psali, vždyt to píši. Neměla jsem možnost ráno koupit. Vždy jsem koupila odpoledne a hned udělala mno… taky jsem si říkala, že uz je dlouhe zpozdeni, ze by to asi bylo videt i vecer

Nesoudím taky jsem si dělala test odpoledne když jsem přišla z gyndy s tím že jsem těhotná :D já jsem měla 12 den zpoždění negativní test z ranní moči… Ale zkusila bych clear blue (snad jsem to napsala dobře :D) ten bývá vážně přesnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.11.22 19:36

@den93 8 dnů zpoždění, to by byl jasně pozitivní o odpoledne, pokud jsi předtím naráz nevypila 2 l vody :think: může být anovulacni cyklus, třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.11.22 19:39

@Šílená Bafunka právě jsem slyšela i takové názory…proto se tu ptám na zkušenosti, děkuji:ú)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 19:48
@den93 píše:
@Šílená Bafunka právě jsem slyšela i takové názory…proto se tu ptám na zkušenosti, děkuji:ú)

Co? Jaké názory? Však jsem ti napsala svojí zkušenost a nikdo jiný ti určitě nic jiného neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.11.22 19:56

@Šílená Bafunka Promin, špatně jsem se vyjádřila. Že jsem slyšela i o zkušenostech, jako jsi měla ty. Že byl test negativní a proto se tu ptám, zda Vás takových bylo víc a proto říkám, že ti dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 20:31
@den93 píše:
@Šílená Bafunka Promin, špatně jsem se vyjádřila. Že jsem slyšela i o zkušenostech, jako jsi měla ty. Že byl test negativní a proto se tu ptám, zda Vás takových bylo víc a proto říkám, že ti dekuji :)

Uf jo tak :D a já už úplně myslela že ti vnucuju nějaký svůj názor :D ale já jakožto úplně na 200% šla na gyndu š tím že jako nejsem těhotná protože my docházíme do caru a ten měsíc jsem měla mít anovulační a tím že teda prostě budu mít delší cyklus tak čekám čekám a nic že tak jsem zkusila ten test a negativní tak jsem se prostě objednala na normální gyndu s tím že prostě mám určitě cystu nebo zánět nebo nevím a on že prostě jsem těhotná no nezmohla jsem se ani na slovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.11.22 20:54

Nene :) pouze jsem se spatne vyjadrila. :) Zkusim ten test ještě rano a uvidim, snad to neni nejaka cysta no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.11.22 06:13

Zpoždění MS nemusí nutně znamenat těhotenství. Muže za tím stát stres, nachlazení, změna režimu, prostředí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.11.22 13:27

Pokud jsi na dovolené, tak to muže být to kvůli čemu mas zpoždění. Já to mám naopak. Mně zase zacne treba o týden drive prave kvůli dovolené. Je to i o psychice. Furt jsem si říkala hlavně, ať to nedostanu na dovolené a šup, už jsem ji mělo o několik dni drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10999
17.11.22 13:33
@Dara90 píše:
8 den zpoždění už by byla dálnice.

Nemusela by byt. Pokud nevi, kdy byla ovulace, tak nejde mluvit o zpozdeni. Klidne muze mit termin MS dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí